Milyen kapcsolatot ápoltok az anyóssal/ apóssal?
Figyelt kérdés
jún. 1. 16:15
14/16 anonim válasza:
Semmilyet. Arra se emlékszek már, hogy néznek ki
15/16 anonim válasza:
A párotok szülei. Jó esetben ő is olyan lesz, mint az apja, vagy az anyja.
16/16 Fanta válasza:
Mi a párommal 32 éve vagyunk házasok. Mikor megismerkedtünk, anyós azt hallotta rólam, hogy mekkora ribi voltam, így nem jó szemmel nézett minket. Aztán öt év múlva összeházasodtunk, és leültem anyóssal egy beszélgetésre. Elmondtam neki, hogy nekem a fia előtt még nem volt sz*xuális kapcsolatom senkivel. Nagyot nézett, de azóta teljesen jóban vagyunk, segített nekünk elindulni az életben. Látta, hogy nagyon szeretjük egymást, és előre felé megyünk, az idő is engem igazolt. Most mi segítjük őket, mivel már nagyon idősek. Vallom, hogy nincs az a probléma, amit ne lehetne megbeszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!