Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A parotok is ennyit beszel az...

A parotok is ennyit beszel az anyjaval naponta vagy csak en tulzok?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk hazasok, es a ferjem minden nap video chatel az anyjaval 15-60 percet (van h ketszer is) - mikor hogy, pedig csak itt laknak a szomszed faluba. Altalaban semmi fontosrol sem beszelnek, csak hogy mi a kaja, mit csinalnak, vagy az anyosom panaszkodik es mondja el 100x az egeszsegugyi problemait amik nem is biztos hogy leteznek. Hozza kell tennem amugy, hogy minden hetvegen megyunk hozzajuk latogatoba.

Multkor akkor kaptam fel a vizet amikor hivatalos intezkedes kozben megcsorrent a parom telefonja, de mivel nemvotl alkalmas, kinyomta. Az anyosom viszont ujra hivta. A ferjem 3x nyomta ki a telefont, negyedszerre kenytelen volt felvenni es megmondani neki h majd visszahivja. Mikor vegeztunk, meg ki se ertunk a bankbol, mar hivta vissza az anyjat.

Kov. alkalommal az anyosom szinte a ferjem szemere hanyta es lecseszte hogy elozo nap nemhivta fel, es mindig csak igergeti - mert azon a heten munka elott (delutanos volt) minden nap a hazon dolgozott mivel epitkezunk, igy nemvolt ideje telefonalgatni.

Szinten sokszor elofordult meg amikor koran sotetedett, hogy nemgyozte elvegezni a dolgat kint mert anyukaval kellett beszelgetni. Neha neha pedig elofordulnak "extrem helyzetek" mint pl.: most szombaton, ferjem volt otthon segiteni nekik, fel2kor ert haza, de fel 4kor mar ujra beszeltek telefonon. Amikor lattam es mondtam a ferjemnek hogy tobbet beszel vele mint velem egesz nap, akkor csak annyit valaszolt h: joo hat csak felhivtam... A biztonsag kedveert aznap este 7 korul ujra hivott az anyuka hogy mit csinalunk.

A ferjem szerint ez normalis, es semmi kivetni valot nemlat benne. Szerintetek is csak en tulzom el a dolgot?

2024. máj. 31. 21:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez igenis beteg dolog. Így nevelte fel, hogy nélküle egy napot ne tudjon létezni, beteg a nő agya. Nekem van 2 fiam, azt akarom hogy életerős, önálló ferfiak legyenek, ne az en szoknyamon uljenek egesz nap.

Az utolso sztori a napi 3szori talalkozas/beszelgetes nagyon durva, sehogy se normalis. Hiszen így a ket telefon kozott 2 ora telt el, azalatt tortent valami halalosan fontos, amit meg kellett osztani?

A masik azt irod, muszaj volt felvegye a bankba, mert csorgette... Mond meg mi akadalyozta meg a ferjed, hogy lenemitsa a telefont? Akkor nem hallja, ha csörög. Ez egyre rosszabb lesz, ha nem szabsz gatat, nyilvan az otthoni dolgaitokat is elmondja centiről centire, hiszen miről beszél?

Engem iszonyatmód idegesitene, hogy valaki, legyen az akar az anyam, ilyen szinten a mindennapi eletembe belelat, mindent tud szinte, nincs maganelet magyarul..

Egyebkent pszichologust kerdezz meg, ez a fajta közelség az edesanyaval teljesen normalis GYERMEKKORBAN.

Mond meg a ferjednek nemitsa le a telefont, fokozatosan csokkentse az időt, gyakorisagot. Heti 2 telefont normálisnak tartok, de a minden hetvegi latogatast pl. nem, mert igy kvazi a hétvégétek foglalt, ha ertelmes programot csináltok a masik nap, akkor meg pihenes nincs. Te hol vagy ebben a kapcsolatban mondd?

2024. jún. 1. 00:19
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
Ez persze nem jó tanács, de az jutott az eszembe, hogy csald meg. Ha ő az ideje tekintélyes részét mással tölti helyetted, akkor neked is jogod van ugyanezt tenni. És erős a gyanúm, hogy ez őt egyáltalán nem is zavarná mindaddig, amíg ezalatt anyuciba bújva infantilis módon visszanenekülhet óvodáskori bőrébe. És mielőtt még bárki azzal jön, hogy dehát az anyja: nem, egy felnőtt ember másik életszakaszba lépett, a szülőről levált, saját családot alapított, más az életfeladata, másról kell gondoskodnia, és anyuci is egy új élethelyzetbe került, amit egy mentálisan ép személynek tudomásul kell vennie.
2024. jún. 1. 00:22
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

te is szorakozál a szabad idődben barátnözél ,sėtáljál stb ne legyél neki elėrhetö .

ha megkėrdezi miért nem foglalkozol vele mond meg neki hogy ő meg az anyával dumál egész nap ės nem veled beszėlget stb.

2024. jún. 1. 07:57
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

Ezt házasság ELŐTT kellett volna tisztázni.

Én eljegyzésig sem jutottam el a hasonlóan "anyás" exemmel. Kell a francnak ilyen ember, aki ennyire képtelen elszakadni a szülőjétől és nem arról van szó, hogy enyém legyen a 100% figyelme, de hogy minden szarról beszámol az őt átlag napi 4-5x kereső anyjának, ezt ne.

Ha gyerekszerepben akar maradni, tessék, de akkor ne játsszon felnőttesdit - megjegyzem, mióta elhagytam (10 éve) senkije nincs. Ezt a közös barátoktól tudom és őszintén nem lep meg.

2024. jún. 1. 08:11
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk tudod: VELED lehet megtenni ezt, mert hagyod. Értelmes nő már RÉG elvált volna.

Itt te nem vagy kapcsolatban senkivel.

Van egy pasi, aki megdug, amikor kedve tartja, elláttatja veled a háztartást amúgy meg minden beszélgetést az anyjával folytat le és minden hétvégét ott tölt.

Ez nem kapcsolat, pláne nem házasság.

2024. jún. 1. 08:15
 16/23 anonim ***** válasza:
39%
Múltkor volt itt egy kérdés, hogy a nő beszél minden nap az anyjával hosszan, az nem volt baj, ott a pasi volt a hibás, hogy mi baja van ezzel. Akkor most mi is a helyzet tulajdonképpen??
2024. jún. 1. 10:37
 17/23 anonim ***** válasza:
12%

Mégis még most is vele foglalkozol.

2024. jún. 1. 10:42
 18/23 anonim ***** válasza:
30%

Nekem sok lenne. Anyosom mondjuk kepes fosni a szot, en vele mar nem is beszelek telefonon, mert 5 percig az a tema, hogy vagyok (terhesen) a maradek 30-55 (barmennyi) percben panaszkodik, martirkodik, a multrol beszel, amire nem vagyok kivancsi.

Anyammal mostanaban surubben beszelunk, az elmult ket honapban kb ketnaponta de maximum 10 percet. Azelott heti 1x.

2024. jún. 1. 15:41
 19/23 anonim ***** válasza:
50%
17-es, szövegértés nulla, de semmi baj, az országban élők nagyrésze funkcionális analfabéta, ez sajnos világos tény.
2024. jún. 2. 08:39
 20/23 anonim ***** válasza:
46%

Ilyen szinten már nem normális. Még a napi szint is beleférne nálam, de nem ennyi!

Férjem, mikor még csak ismerkedtünk, elég gyakran hívta az anyját, de előtte költözött nagyon messze tőle, se kutyájuk, se macskájuk nem volt, jobb dolguk egyiknek sem volt. kb napi 5-15 perc volt, ha volt valami megbeszélni való, több is. Aztán szépen lassan elmaradoztak a hívások. Csak akkor beszélnek, ha a férjem telefonál, anyósom csak különleges alkalmakkor telefonál. Jelenleg kb minden hetvégén hívja az anyját, akkor beszélnek 10-30 percet, mikor hogy. Van 2 gyerekünk, így több téma van. Ez így egyáltalán nem zavaró, sőt, ha elfelejti hívni, én mondom, hogy hívja már, azért kérdezzen rá hogy van.

Én a magam részéről heti kb 2x hívom anyámat, de akkor vagy 1 órát beszélünk. Az én szüleim is nagyon messze élnek.

2024. jún. 2. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!