Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem fogadja el anyós...

Miért nem fogadja el anyós apos, hogy létezik szeparacios szorongás?

Figyelt kérdés
Egy éves a kisfiam. Minden héten találkozunk a mamakkal papakkal. Már anyosomeknal szinte én vagyok a hibás hogy mindenkinek sír a fiam és csak hozzám jönne. Azon vannak fennakadva, hogy ha sír a gyerek nem adom oda nekik. Mert ők csak úgy jönnek és kitepik a síró gyereket a kezemből. Anyukamnal is sír néha néha a kisgyerek de ő engedi hozzám, nem akarja, hogy sirjon. Anyosomek megsertodtek már. Mikor múlik ez el? Ti hogy kezeltetek?

2024. máj. 28. 11:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%

Nincs szád, hogy megmondd nekik, ez van, bocs, fél egyév múlva már nem fog sírni.

Amúgy meg miért mindig a házastársnak kell villámhárítót játszani szülő és férj-feleség között???

Vőlegényemnek is van konfliktusa apámmal - oké, beszéljétek meg felnőtt módjára, nem tőlem várjátok el, hogy megoldjam a TI problémátokat. Ha nem megy felnőttként viselkedni az meg gond.

2024. máj. 29. 07:29
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Régen sokan othhagyták a gyereket sírni, meg lebacták ha sír, főleg ha fiú. Le esik neki hogy ő a pokróc. Ez olyan mint a ne kapasd el szőveg tudod...nálunk az én anyám nyögte be a 10, 5 hónapos babára hogy mér tán szopik még? Pislogtam én is hogy wtf..meg hogy ő készen vette a babakaját es elmondja nekem többször..eleinte nem értettem aztán rájöttem hogy az b.ssza az agyát hogy én főzök neki. Sz.rd le, és ne menjetek annyit
2024. máj. 29. 13:42
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Le se esik akart lenni🙂
2024. máj. 29. 13:43
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
22-nem igaza van. Régen nem úgy volt a gyereknevelés mint ma. Párom mamája szokta mesélni, hogy ő bizony letette a gyereket az ágyba, és kiment kapálni. Akárhogy ordított, nem érdekelte. Kapott enni (persze időre) a pelenkája tiszta volt, ezért bent hagyta a szobába.
2024. máj. 29. 14:35
 25/29 anonim ***** válasza:
40%
Magyarra lefordítva: a kérdezőnek addig jó volt a férjike, amíg úgy ugrált, ahogy ő fütyül, csak most kezdte el zavarni... Emberek, ezért mondom, hogy xarfaxúaktól úgy pujáljatok le, hogy ne számítsatok semmi érdekvédelemre, MERT NEM FOG A GYEREK MIATT MEGTÁLTOSODNI, SEM MIATTATOK!
2024. máj. 29. 14:46
 26/29 anonim ***** válasza:
68%

25-re:

Ebben van igazság. Ha a férjével szemben tud megmondóember lenni valaki, akkor az anyósával szemben is legyen az.

2024. máj. 29. 22:00
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt... Hogy jött ez, hogy én futyulok a férjemnek és úgy ugrál ahogy én akarom? Nem erről van szó. Én azért nem akartam szólni anyosomnak durvábban mert veszekedés lesz belőle. Nincs agya.. a férjem meg a franc tudja miért nem szól, ő is csak érezteti velük és elveszi a gyereket. Először vele beszélek. Ha nem cselekszik tudom hogy nekem kell.
2024. máj. 29. 22:24
 28/29 anonim ***** válasza:
28%
Ááá, nem, csak ölbe tett kézzel nézed, hogy cseszik értetek kiállni... Azért 12 év alatt tényleg nem esett le, hogy ha a járási időszakban sem húzott határt, soha nem fog? Komolyan, ez a csávó vagy a magyar Rodrigo Romeh/ Chris Hemsworth/ akármelyik másik jóképű híresség, stb., vagy csak aranyból van a farka, ha csak most kezd el zavarni a tutyimutyisága... Arra csak jó volt, hogy gyereket csináljon, akármilyen málé...
2024. máj. 29. 23:34
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
27. A férjem sem szólt sokáig, amíg nem volt gyerek. Aztán mondtam, hogy vagy ő szól, vagy én, de annak nem lesz szép vége. Mostmár simán kiáll a gyerek érdekei mellett, de azt vettem észre, hogy amikor ő szól, azt lesz.rják anyósék, nekem nem szólnak vissza. Ugyanígy ha valami kínjuk van, azt nem mondják előttem, hanem mikor kimegyek a szobából, hátha a férjemet meg tudják győzni.... Biztos én vagyok a gonosz feleség, aki manipulálja a férjét anyuci ellen... Hát ez van
2024. máj. 30. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!