Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem fogadja el anyós...

Miért nem fogadja el anyós apos, hogy létezik szeparacios szorongás?

Figyelt kérdés
Egy éves a kisfiam. Minden héten találkozunk a mamakkal papakkal. Már anyosomeknal szinte én vagyok a hibás hogy mindenkinek sír a fiam és csak hozzám jönne. Azon vannak fennakadva, hogy ha sír a gyerek nem adom oda nekik. Mert ők csak úgy jönnek és kitepik a síró gyereket a kezemből. Anyukamnal is sír néha néha a kisgyerek de ő engedi hozzám, nem akarja, hogy sirjon. Anyosomek megsertodtek már. Mikor múlik ez el? Ti hogy kezeltetek?

2024. máj. 28. 11:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Mondd meg a férjednek, hogy állítsa le őket!
2024. máj. 28. 11:58
 2/29 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom nem fér bele a világképébe, hogy a szeparációs szorongás, mint jelenség létezik. Ha képes egy gyereket "kitépni" az anyja kezéből - függetlenül attól, hogy sír-e vagy nem -, elég primitív embernek tűnik. A férjednek kellene leállítania a családját.
2024. máj. 28. 11:59
 3/29 anonim ***** válasza:
34%

Jaaaj az anyósokkal csak a baj van. Legyen az a te anyósod vagy a férjed anyósa.

Nálunk azt hajtotta anyósom, hogy ha sír ketteske, akkor bizony minden alkalommal fel kell venni. Nem, ha megfogod a kezét és megnyugszik az nem jó, fel kell venni.

Eüsként nincs tisztában azzal, hogy az ekcémára nem kenhetünk minden féle szirszart, pedig hát ő sokat fizetett érte!

Anyám meg még ennél is roszabb. Ő simán hagyná órákig sírni a gyereket, meg kell szoknia.

2024. máj. 28. 12:00
 4/29 A kérdező kommentje:

A férjem mellettem van, csak nem ad neki hangot, ami elég bosszantó. Ez annyiban nyilvánul meg hogy ha keservesen sír a gyerek oda megy és ő is elveszi. Kb. Ennyi

Már lassan utálok hozzájuk menni mert mint a verés késre úgy néznek rám.

Próbáltam nekik magyarázni, hogy mi ez de anyósom kirohogott és mondta hogy ilyen nincs és nyugodtan adjam neki a gyereket.. hát azt hittem felrobbanok

2024. máj. 28. 12:04
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
Első körben a férjeddel próbálj beszélni, hogy álljon ki normálisan melletted.
2024. máj. 28. 12:06
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
azért nem fogadja el mert az anyósok mindig mindent jobban tudnak ahogy észre vettem .. és csak a rosszindulat a másik felé amit nem is értek. mond meg neki szó szerint hogy mi a probléma ezzel ,ha nem érti meg akkor sajnos ez van. valószínűleg majd kinövi a kisfiad. addig is legyél azon,hogy sikerüljön is kinőnie.
2024. máj. 28. 12:13
 7/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem értik meg, amit mondtok a férjeddel, akkor ritkítsátok a találkozásokat. A gyereknek meg neked se jó ez a sok macera az anyóssal.
2024. máj. 28. 12:28
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Szard le őket.

Na és ha megsértődnek?

Az ő bajuk, majd megbékülnek. Nem kell nekik megfelelni

2024. máj. 28. 12:31
 9/29 anonim ***** válasza:
94%
Mert az anyosok mindent jobban tudnak mindenkinel. Mert ok mar szultek 30-40 evvel ezelott, felneveltek x gyereket. Nem baj, hogy sok dolog elavult modszernek szamit (palinkas kenyer peldaul) de orajuk hallgatni kell, meg tisztelni, meg csukott szajjal bologatni. /ironia
2024. máj. 28. 12:49
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

Mert nem akarják elfogadni, hogy sír. Számukra úgy tűnik, hogy a gyerek nagyon anyás, elkényezteted, így ők úgymond le akarják szoktatni erről a gyereket. Azt hiszik, hogy majd megnyugszik, ha beletörődik, hogy nem anya ölelgeti.

Valahol megértem őket, eléggé rosszul eshet nekik, hogy nem tudnak unokázni, csak ezt nem okosan akarják kezelni, hanem izomból.

2024. máj. 28. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!