Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem fogadja el anyós...

Miért nem fogadja el anyós apos, hogy létezik szeparacios szorongás?

Figyelt kérdés
Egy éves a kisfiam. Minden héten találkozunk a mamakkal papakkal. Már anyosomeknal szinte én vagyok a hibás hogy mindenkinek sír a fiam és csak hozzám jönne. Azon vannak fennakadva, hogy ha sír a gyerek nem adom oda nekik. Mert ők csak úgy jönnek és kitepik a síró gyereket a kezemből. Anyukamnal is sír néha néha a kisgyerek de ő engedi hozzám, nem akarja, hogy sirjon. Anyosomek megsertodtek már. Mikor múlik ez el? Ti hogy kezeltetek?

2024. máj. 28. 11:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
A tökömnek kell minden hétvégén menni hozzájuk, ha ilyenek.
2024. máj. 28. 14:05
 12/29 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, nem egy kisfiúval kellett volna gyereket vállalni, aki meghunyászkodik, ahelyett, hogy kiállna értetek. "Dehát, ooolyan cuki, hogy úgy ugrál, ahogy én fütyülök", ugye? Most már nyeljél, ha ezt akartad...
2024. máj. 28. 15:54
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

És ezek után mit teszel, odaadod a gyereket vagy hagyod, hogy náluk legyen, noha ordít?

Ez a lényeg. Elmagyaráztad, miért sír, az, hogy ők hülyeségnek gondolják, az ő bajuk. Én a helyedben attól még közölném, hogy ez így lesz, nem dirigálnak.

Apám is hülyeségnek gondolja, hogy nem adok cukros teát a gyereknek (sem semmilyet). Elmondtam, hogy akkor sem adok, és ő sem adhat.

Véleménye lehet, de én hozom szülőként a szabályokat.

Anyósom azt tartotta hülyeségnek, hogy kértem, kapcsolják ki a tévét, mikor a babánk a szobában volt. Elmondtam röviden, miért nem akarom, hogy az akkor kb. 5 hónapos gyerek azt nézze. Persze az ő tévéjük, szobájuk, így ha nem kapcsolták volna ki, mi megyünk ki onnan, de akkor sem hagyom olyan helyzetben a gyereket, amit nem tartok helyesnek.

Így síró gyereket sem hagynék a nagyszülő kezében, ha közben engem, az anyját akarja.

2024. máj. 28. 16:15
 14/29 anonim ***** válasza:
35%

Amúgy nem értem a problémád. A kérdésed szerint a gyerek mindenkinél KESERVESEN megállás nélkül sír.

Hát 5 percbe hidd el a gyerek tényleg nem fog belehalni, anyósod viszont igen. Add oda, had ordítson nála a gyerek. Többet nem fog neki kelleni, ha nem tudja megnyugtatni. Ha meg megtudja, akkor is megoldódott a probléma.

2024. máj. 28. 16:46
 15/29 A kérdező kommentje:
Ez úgy szokott lenni, hogy elveszik vagy mindjárt ordít várok egy kicsit elveszem, vagy nem ordít és ha észre veszi hogy nem én vagyok ordít és elveszem. Ezért vagyok szar anya.
2024. máj. 28. 17:55
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagy köteles ezt eltűrni tőlük, mármint azt, hogy megkérdőjelezik a döntéseidet és leszaranyáznak. Ha már a férjed ilyen tutyi-mutyi velük szemben, én megmondanám, hogy addig nem megyek oda a gyerekkel, amíg megkérdőjelezik a szülői döntéseimet.

2024. máj. 28. 18:39
 17/29 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk ugyanez a műsor, miért ilyen anyás ez a gyerek.... mégis milyen legyen, szomszéd nénis? Volt olyan próbálkozása, hogy sírt a gyerek a kezemben, mert elfáradt, erre odafordult anyós, hogy majd a mama megnyugtaaaaaat... Mondtam, hogy ha nálam nem nyugszik meg, akkor másnál sem fog... Megsértődött, hát így járt. Olyanon is megsértődik, ha elkezd sírni a gyerek, akkor visszaveszem, meg ha nem akar átmenni a kezébe, akkor nem tépem le magamról az ujjait és adom át neki.

Nem az én gondom, hogy felnőtt ember min sértődik meg, amin egyébként nem kéne, ha önmagán kívül másra is gondolna, nem csak arra, hogy ő fogni akarja és pont.

Én korábban (első gyerekkel) próbáltam neki elmondani, hogy ha sír a kezében, meg húzza, mikor nem akar a gyerek odamenni, azzal csak maga ellen fordítja és később sem akar majd odamenni, dehát ugye jobban tudta, mert hát minek akarna odamenni, ha sosem foghatja... Hát most meg a nagy nagyivben kerüli, és inkább a szoba másik felében megy, mert folyamatosan odahúzta magához, vagy amikor már járni tudott, akkor kényszeresen odafogta az ölébe, hogy jajj gyereeeee.

2024. máj. 28. 20:52
 18/29 A kérdező kommentje:
Én ugyan ezt mondtam a férjemnek, hogy ezzel az erőszakos hozzáállással maguk ellen dolgoznak. Erre próbálok utalni is finoman, egy egy megjegyzéssel, hogy nem kell feleslegesen sírnia egy gyereknek mert annál rosszabb lesz. Nem baj ha sír egy kicsit kevesebbet pisil szöveget kapom erre rendszeresen.
2024. máj. 28. 21:38
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, ezt nem finoman kell tálalni, hanem megmondani, hogy felnőtt féri emberként tessen már tököt növeszteni, ha méltóztatott beléd élvezni koton nélkül... A pasik legtöbbje csak abból ért, ha kivágod a szaros gumicsizmát az asztalra.

Ti miről beszéltetek gyerekvállalás előtt, úgy őszintén? Bélyeggyűjtésről? Mert, hogy nem arról, ki, hogy képzeli el az életét a saját megalapított családjával és a beleszületett családjával, vagy netalán mik a közös pontok gyereknevelésben, az biztos... Vagy átgondoltad, kivel vállalsz gyereket? Ha igen, eszedbe jutott, ha valaki már a járás időszakában is ilyen "Hakapeszi Maki", az nem fog a megalapított családjáért sem kiállni? Vagy csak az lebegett előtted, milyen cuki, hogy kedvedre alakítod, mint a gyurmát, mert önálló gondolata az nyista?

2024. máj. 28. 22:47
 20/29 A kérdező kommentje:
19-es 12 éve együtt vagyunk. Nem a férjemmel van a gond, mi jól megvagyunk.
2024. máj. 29. 05:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!