Lehetséges,hogy a pár egyik tagja nem tud azonosulni a párja szüleinek gondolkodásával,és emiatt örökké úgy érzi "nem tartozik közéjük? Nem érzi családtagnak magát,és mondjuk a párkapcsolatban is vannak súrlódások a különböző neveltetés miatt?
Figyelt kérdés
Majd 2 éve élek együtt a barátommal, és napi szinten találkozunk a szülőkkel a kertben,mivel egy telek. Egyikőnknek sincsen jogsija (még), így a párom édesanyja szokott vinni minket, de van,hogy mind a négyen utazunk együtt a kocsiban,és ahogyan beszélnek,amikről beszélnek, mivel nem tudok hozzászólni,kevesebbnek érzem magam tőlük, és emiatt olyan "kukalánynak tűnök". Egyszerűen az az érzésem,hogy nem illek ebbe a családba,és mivel a barátom teljesen más neveltetésben részesült,más hobbikkal, elvárásokkal, ami köztünk is sokszor súrlódásokhoz vezet.ápr. 4. 23:04
11/16 A kérdező kommentje:
Máshol nincsenek amúgy?
ápr. 5. 22:50
12/16 anonim válasza:
1-2 év után kezdenek lenni, de akkor mérlegre kell tenni a kapcsolatot, hogy van-e benne annyi érték, hogy megérje egyeztetni, vagy valójában csak a rózsaszín köd volt körülöttük, és alapvető különbségeik vannak. Én most az utóbbira tippelek.
13/16 anonim válasza:
Nàlunk is ez van,vicceskednek,de nem èrtem az ő gondolkodàsmòdjukat,èn màs csalàdbòl jövök,màs vagyok.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ugyan ez van nálam is. Az apja humorával például abszolút nem tudok mit kezdeni.Elvárja,hogy nevessek rajta,meg értsem amit mond, de sokszor maga a fia is elmondja,hogy ő sem érti amit az apja mond,vagy mondani akar. Így,ezen a téren nem érzem,hogy bennem volna a hiba.
ápr. 7. 21:39
15/16 anonim válasza:
Tobb, mint egy evtizede hasonlo okok miatt nem allok szoba a ferjem hugaval es occsevel. Nem is fogok. :-)
16/16 anonim válasza:
A pàrom èrti a humorukat,ên nem.13as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!