Anyósom teljesen át akar nevelni,mert a lányának tekint, és meg akarja magyarázni,hogy az a precizitás, az a munkaszeretet,és minden egyéb rossz amit otthonról hoztam,és szeretné ha felvenném,az ők mindent lexarunk stílusát..Hogyan szereljem le?
Na figyi most nagyon fontosat mondok,és köze sincs ahhoz,hogy hányszor porszívóztok egy héten.
Nem vagytok összeillők,nem egy felé mentek,nem fogtok tudni CSALÁDDÁ válni,ha pl lesz gyereketek.Te meg fog gebedni a sok teendőktől, ő meg még a szemedbe is fogja mondani,ha meg kell csinálni majd valamit, hogy ez a te dolgod, ez szerinte nem fontos.Nagyon sokat fogsz sírni,ha minden ebben az állapotban marad.Ő nem lesz rendesebb(a hajlandóság sincs meg benne rá), te nem leszel trehányabb(miért lennél?mondom ezt úgy hogy én trehány/szétszórt vagyok.És őszintén nem értem, miért kellene trehányságra biztatni valakit)Nincs középút,csak ha végigszenveded az életet vele.
"Én nem tudok ezzel azonosulni,mert tetszett,amit otthon láttam,és tanultam"
Tessék, már meg is válaszoltad önmagad. Ezt mond anyósnak, aztán téma lezárva
Tele van kulcsmondattal a kérdésed leírása. Azon kívül, amit a 13 írt, ezt is lehet nyugodtan mondani:
én igen is így látom jónak,és legyen kedves ne szóljon bele a dolgaimba - kérdőjel nélkül :)
De amúgy gondold át nagyon amit a 12es is írt, ha gyerek lesz, tényleg lesznek gondok a férjeddel. Vagy engedsz, vagy ő teszi oda magát, de a jelenlegi állapotban nem fog működni.
Anyósod egy dolog, kit érdekel. A nagyobb probléma a férjed, aki egy igénytelen, trehány pasas.
Miért is mentél hozzá???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!