Engedjünk a kérésnek?
Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvönk és már igyis elég sokat hisztizett az apósóm Boldog boldogtalant megakart hívni az esküvőre, viszont mi nem engedtük. Most a sajat testvérét szeretné köszönteni mert aznap van a születésnapja ( de rendesen virággal tortával) meg a szüleit mert előtte van a házassági évfordulojuk. Na már most a mama miatt volt a rengeteg feszültség, igy nem igazan szeretnénk ezt kivitelezni. Megemlítjük majd a szertartás közben, hogy milyen szép dolog ennyi évet megélni együtt, de nem akarjuk hogy minden róluk szoljon. ( Eddig kb 3x veszett velünk össze a mama, mert nem hivjuk meg az egesz pereputtyát)márc. 12. 17:19
41/43 anonim válasza:
Ha oszinten es NAGYON SZERETNENK az idos part akkor megemlitenenk de csak egyszeruen es foleg nem abban a felkoszontoben ami a fiatalokrol, rolatok szol. viszont ha nem szeretitek akkor semmikeppen nem. Engem a nagymamam nevelt fel nekem az eskuvon az egyik fovendeg lett volna az biztos de a szemet anyam ezt elrontotta. azota se bocsajtottam ezt meg annak a rohadt dognek.szoval a helyetekben NEM.
42/43 A kérdező kommentje:
Nem engedtünk végén a kérésnek természetesen, de a sógorom felesége azért bejelentette hogy gyereket vár. Igaz, már akkor nagyon sokan tudták, és csak két embernek mondta így el, de hát akkor is pronyóságnak tartottuk. Nem baj, mi jól éreztük magunkat, elcseszni nem tudták,azt hogy ki mit gondol, az meg nem a mi problémánk.
nov. 11. 10:41
43/43 anonim válasza:
Mekkora tahó. 😂 Direkt nem várt vele másnapig. Sose legyen nagyobb öröme! Ügyesek voltatok, továbbra is így, ne hagyjátok magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!