Szerintetek okkal vagyok ideges?
Figyelt kérdés
Lényeg hogy anyóssal a kapcsolatom nem túl pompás és minden kis dologba belekötnek.Most az történt , hogy barátnőm szülinapja pár napja volt , de pár magán probléma miatt nem tudtam ott lenni.Szülinapjára rá 2 napra megünnepeltük , és szülinapjára egy cipőt vettem , amit mindig szeretett volna , meg amit mindig mondogatott , hogy mennyire szeretne.Mikor odaadtam az ajándékot akkor anyós kiverte a vitát , hogy ez milyen ajándék (nagyon sokat melóztam érte) és utánna visszaszoltam kulturáltan , hogy ő szerette volna.Mikor meghallotta egyből mégjobban kiverte a vitát , és barátnőm még engem baszott le.Utánna megfogtam és barátnőmtől elbúcsúztam es mentem azzal az indokkal , hogy "ezekkel nem fogok egy légtérben meglenni".Szerintetek jogos volt a kiakadásom , vagy változtassak magamon?márc. 7. 22:37
31/33 anonim válasza:
30-as, az itteni önjelölt pszichológusnak nem kell válaszolnod. Semmi köze hozzá, mit érzel, mit nem, hányszor szakítottatok és stb.
Csak próbál csámcsogni még egy kicsit az életeden.
32/33 anonim válasza:
"Csak próbál csámcsogni még egy kicsit az életeden."
Ez minimum tévedés. Csak szeretném jobban megérteni, hogy mi eredményezte ezt az egészet. Mert számomra egyes részletek nehezen felfoghatók, hogy jutott ki idáig a sztori. Elemző személyiségem van, valamint tudásszomjam, és szeretném jobban megérteni az emberi kapcsolatokat, mik a motivációk pl. | Amúgy, most kapcsoltam be a gépet, tegnap láttam, hogy kaptam privit, majd arra is reagálok, azt köszönöm.
:)
33/33 anonim válasza:
*És konkrét helyzetek értelmezéséből többminden leszűrhető az emberi kapcsolatokból,mert sok szitut olvastam,de van amit még én sem tudok, én sem feltétlenül értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!