Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek okkal vagyok ideges?

Szerintetek okkal vagyok ideges?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy anyóssal a kapcsolatom nem túl pompás és minden kis dologba belekötnek.Most az történt , hogy barátnőm szülinapja pár napja volt , de pár magán probléma miatt nem tudtam ott lenni.Szülinapjára rá 2 napra megünnepeltük , és szülinapjára egy cipőt vettem , amit mindig szeretett volna , meg amit mindig mondogatott , hogy mennyire szeretne.Mikor odaadtam az ajándékot akkor anyós kiverte a vitát , hogy ez milyen ajándék (nagyon sokat melóztam érte) és utánna visszaszoltam kulturáltan , hogy ő szerette volna.Mikor meghallotta egyből mégjobban kiverte a vitát , és barátnőm még engem baszott le.Utánna megfogtam és barátnőmtől elbúcsúztam es mentem azzal az indokkal , hogy "ezekkel nem fogok egy légtérben meglenni".Szerintetek jogos volt a kiakadásom , vagy változtassak magamon?
2024. márc. 7. 22:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
43%
Tehát van egy feleséged(akinek az anyja az anyósod) és mellé egy barátnőd is?
2024. márc. 8. 15:53
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

Szép kis család,menekülj onnan.Ha még a barátnőd anyóssal értett egyet,akkor ő sem a legeslegokosabb emberke a világon. Én ebben a szituban,ha én lettem volna a barátnőd,téged védtelek volna egyértelműen.

Mondjuk a szakítást azt ne kapkodd el mégsem, én is januárban szakítottam a pasimmal, mert olyan lekezelőséget éreztem a hangjában, mondatában, szóhasználatában, amikor hozzámszólt, aztán írtam neki hosszú napok töprengése után,ő egyetértett, aztán februárban írtam neki, hogy tévedtem, szeretnék vele újra együttlenni, és most várom a pozitív visszajelzést.

Szóval,ha pl nem történt megcsalás, fizikai agresszió, meg ilyen egyéb rossz dolgok, és amúgy jó ember a párod, akkor lehet,nem érdemes szakítani. Ha amúgy alapból elvileg olyan,mintha az,hogy szeretitek egymást kölcsönös (tény(?)) lenne. Ha előtte úgy tűnt,mielőtt ez történt.

Szóval,ha nincsenek ilyen dolgok,hogy megcsalás,satöbbi,(és szereted őt) akkor érdemes szív alapján dönteni. Ész alapján csak akkor,ha valaki már eljátszotta a bizalmadat. (Akkor sem feltétlenül kell a szakítás mellett dönteni, láttam már olyat, hogy a egyik megcsalta a másikat, bevallotta, egy időre szétmentek, de aztán mégis összeházasodtak, szóval ha valaki úgy gondolja,meg érzi,hogy nagyon szerelmes,akkor még ezt is meg lehet bocsájtani;ha valakinek ez tűnik a megfelelő döntésnek.)

Szóval,ha úgy érzed,meg tudod ezt beszélni a barátnőddel,akkor beszéld meg vele, tisztázzátok le.

2024. márc. 8. 22:49
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

*Ja és ez

"mert olyan lekezelőséget éreztem a hangjában, mondatában"

egyetlen egyszer fordult elő,ettől eltekintve mindig kedvesen,tisztelettel szólt hozzám.

2024. márc. 8. 22:51
 24/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok , de teljesen mindegy már szakitott velem , de tényleg köszönöm
2024. márc. 9. 14:28
 25/33 anonim ***** válasza:
41%
És,most mit érzel? Megkönnyebbültél, nyugodtságot? Első ilyen eset volt? Lekerült a válladról egy teher, vagy felkerült a szakítás terhe, vagy mind a 2 is-is?
2024. márc. 9. 15:39
 26/33 anonim ***** válasza:
13%

*Ja es még1:

ha nem lett volna anyós / nem állt volna közétek, működőképes lett volna ez a kapcsolat?

Cipőt azt megtartja?

Olyan lehet,hogy csak kihasznált,amíg megkapta a cipőt,utána már mikor nyeregben érezte magát, te már nem is érdekelted?

2024. márc. 9. 15:42
 27/33 anonim ***** válasza:
41%
Csak ha akarsz,akkor válaszolj,érdekel a dolgok pszichológiai,lelki háttere. Mert hallottam már olyat,ismerősi körből,pár éves sztori, hogy egy fiatal pár már ki is tűzte az esküvő időpontját,meg is voltunk családilag mind hívva,és akkor az anyós szétszedte valahogy őket,és nem lett esküvő,szét is mentek.Ott akkor a csaj anyja ásta alá,bombázta szét.
2024. márc. 9. 15:47
 28/33 anonim ***** válasza:
41%
*Mármint a kapcsolatot az egészet úgy ahogy volt szétzilálta.
2024. márc. 9. 15:48
 29/33 anonim ***** válasza:
41%

*"Első ilyen eset volt?"

Itt arra gondolok,hogy először volt veled ilyen a párod,vagy voltak már hasonlók máskor is?

2024. márc. 9. 15:53
 30/33 A kérdező kommentje:

29

Nagyon sok ilyen eset volt sajnos már:(

2024. márc. 9. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!