Szerintetek okkal vagyok ideges?
Barátnődre ne haragudj, szvsz ő csak azért mondta mert tényleg elég drága ajándék. Tudod, megvan az a szitu, amikor kapsz valamit és annyira meglep, megdöbbent, hogy mondogatod, hogy "nem kellett volna". Persze nem tudom milyen stílusban mondta ezt, lehet neked van igazad.
Anyós egyértelműen egy HP, semmi beleszólása az ajándékba.
Amúgy aranyos tőled, hogy megvetted neki a rég vágyott cipőt :)
Mintha exemet hallanám - ő is állandóan lebszott mindenért, ha merészeltem nem egyetértenie az anyjával.
Nem voltam tiszteletlen, de anyuka a szent. Nem véletlenül ex.
Engem az érdekelne hogy anyós pontossan min akadt ki? Oké hogy a cipőn de nem értem miért. Az ára miatt vagy magán azon hogy cipőt ajándékoztál? Barátnőd is miért rád volt kiakadva utánna?
Én azt tudom elképzelni hogy esetleg tényleg nagyon drága volt a cipő és ez miatt akadt ki anyós hogy sokat költesz a lányára ha esetleg még kiskorú és ők nem tudják ezt kezelni illetve ha tudják az anyagi dolgait lehet pont ez miatt akadtak ki hogy ez talán túlzás volt és nem megbántani akartak csak nem kellett volna ilyen drága.
Én egyszer kaptam a barátomtól egy nagyon drága ajándékot tudtam hogy az az összeg neki sok kiadást jelentett ő nem mondta de én is ki voltam akadva mivel amit arra költött költhette volna másra is. Persze örültem neki de kellemetlen is volt ez miatt.
Nagyon sokat meloztal érte. Mennyibe került? Ilyen drága ajándékok esetében jobb azt közösen megvenni. Az a baj, így ők is lekotelezettnek érzik magukat, hogy vissza kell adniuk a te szülinapodon.
A barátnőd ebben nem hibás, mert durva dolgokat mondtál, amit nem írtál le nyilván. Anyós hibás, ugyanis ajándékot visszautasított. Sőt nem is neki vetted, így átlépte a határt.
De mindent összevetve nem megérdemelt ajándék. Ha nem kapta meg, szerintem ne add át. Mivel a vita során elfelejtette azt, hogy te vittél neki valamit és az ő anyja vendéget zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!