Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Költöznünk kell anyósom...

Költöznünk kell anyósom házába élünk jelenleg,eladja a,mi kisebb házat szeretnénk belőle,venni,anyósom szétosztja a gyermekei között szerintetek rendben van hogy amit kineztünk házat ott ő lesz a tulajdonos?

Figyelt kérdés
Nem párom nevén lesz két gyermeke között osztja szét egyik azt csinál vele amit akar de párom már nem vehet saját nevére házat.Szeretnék tanácsot kérni ez ügyben mert megint olyan házban lakunk ami nem párom tulajdona.
2024. márc. 4. 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
49%
72es, ez oké. ha te is beleadod a felét. Minden más esetben lehúzás és élősködés.
2024. márc. 29. 11:48
 82/83 anonim ***** válasza:
0%
72es, oké de akkor más házában nem is élnél ugye? vegyél magadnak te is és élj ott :-)
2024. márc. 29. 11:49
 83/83 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom, nekem a bőr leszakaszakadna a pofámról ha nem felesben vennénk lakást. Hanem nem így lenne, eszembe e jutna hisztizni a tulajdnorészért, ami nem jár, hiszen csak beraktam a fenekem a készbe.
2024. márc. 29. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!