Anyós azzal oltogat,hogy milyen dolog az részemről,hogy az ő fiát munkára fogom a háztartáson belül,mert egy férfinak nem az a dolga,hogy mosogasson,vagy porszívózzon.Mit mondjak máskor?
Az anyós semmit sem mondott a menyének, a fiával beszélt erről.
Csak a férj elbeszéléséből tudott a feleség az anyós véleményéről.
Lejjebb lehet venni a hangerőt kedves "férfi" válaszoló, az sem árt, ha elolvasod a kérdést.
Ezt alapból a férjednek kell kezelnie, mert az ő anyja.
Nyilván, ha úgy adódik, udvariasan megmondhatod neki, hogy ha a nőnek is van munkahelye, akkor nem várható el, hogy ő vigye egyedül a háztartást.
Férjed mit reagál az ilyenekre? Megvédi a kettőtök dolgát vagy nem? Mert ha igen, akkor jó, nincs komoly probléma. Hiába magyaráz az anyja. Ha olyan lenne a helyzet, mondanám anyósomnak, hogy az irigység az élet megrontója. :)
Egyébként nálunk olyan helyzet volt, hogy anyós utálja a macskákat és ördögtől való lénynek gondolja. Ezt beleültette a fia fejébe is. Aztán jöttem én... Nekem volt cicám mindig és imádom őket. Ő meg azt mondta nekem, kizárt dolog hogy macskát tartunk! Albérletbe laktunk éppen és találtam egy kiscicát, taknyoskodott, tiszta beteg volt. Először azt mondtam a férjemnek, hogy majd keresünk neki gazdát. Hogy legyen nyugodtan. Aztán rendeltem kaparót a macskának. :D Na akkor tudatosult, hogy ez nem megy innen. Jó akkor nem jöhet be a szobába. Jó, akkor bejöhet, de az ágyra nem. Jó, feljöhet ha le van takarva az ágy. Nagyon vad macskát sikerült találnom, ezért jó, akkor lesz még mellé 1 macska, így már 3 macska van. Mivel 2 testvér között vaciláltunk, de mondta a férjem, akkor hozzuk mind a kettőt, ne maradjon egyedül a tesó. :D S a lényeg a sztoriban, a nagy macska utáló férjem a macska utáló anyjának olyan boldogsággal mesélte, hogy mit művelnek a macskák! Fel kellett volna venni videóra! Hogy így a macska, úgy a macska! Amióta macskája van, rájött, hogy tévedett. A macska ugyan úgy szeret, mint egy kutya. Nem önző dögök a macskák. Akaratosak meg önfejűek, de az emberek nem? De amíg otthon lakott, folyamatosan az anyja gondolatait szajkózta. Azóta nem, hogy van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!