Mit tennél a helyemben?
Gyűlölöm a férjem családját.
Nagyon pofátlanok, szemtelenek, idegesítőek és furák.
Az anyja egy tisztáság mániás, fogyatékos, idegesítő nőszemély, aki mindig hülyeséget beszél. Megjátsza magát, olyan kérdéseket tesz fel, amik egyértelműek, csakhogy idegesitse az embert.
Az apja meg azt hiszi,hogy ő az isten, nagyon szeret ítélkezni mások felett meg okoskodni, mindig neki van igaza mindenben, normálisan nem lehet vele beszélni, mert ha próbálod elmondani te hogyan látod a dolgokat vagy a saját igazadat, akkor felemeli a hangját,csakhogy elnyomjon téged és mindenáron neki legyen igaza.
Mindig csak lehúzni akarnak minket, de ezt a párom nem veszi észre.
Most fog születni a kisbabánk és félek, hogy sűrűn jönni fognak, én meg már ha csak a hangjukat meghallom is rosszul vagyok, depressziós leszek elmegy az egész életkedvem.
Már nem egyszer akartam elhagyni miattuk, de ezt most nagyon nehéz lenne, meg őt nagyon szeretem.
Bár neki is egyre több tulajdonsága jön elő, amik nem tetszenek.
Csak miatta próbálom eljátszani, hogy kedvelem őket, amikor jönnek hozzánk.
De ő ezzel tisztában van, hogy én utálom őket és mégis mindig alkalmat keres,hogy talalkozzunk velük.
Hogyhogy tisztába van azzal hogy utálod őket, ha te magad írtad hogy eljátszod hogy nincs bajod velük? Akkor most mi van?
Amúgy nem kell elviselni mondenki hülyeségét..
#Utolsó
Nagyon irigyellek, bárcsak én is ilyen könnyen tudnám venni.
De engem nagyon fel tudnak bosszantani .
Igazatok van. :(
Bár neki is egyre több tulajdonsága jön elő, amik nem tetszenek. - én valahol a dolog realizálása után elhagytam volna ;)
De te ehelyett szülsz, odakötöd magad, mikor a párod képtelen állítani a családján. Ügyes...
Én is szerettem az exemet, de a családjától a víz levert, mert okoskodó megmondóember az összes.
Aztán egy idő után exem is elkezdte ezeket finoman tolni.
ITT dobtam ki. Akkor éljen anyucival, nem érdekel, de nekem férfire van szükségem, nem egy kisfiúra, aki nyomja a családja egészen hajmeresztő f.gait.
Te ehelyett teherbe esel, mert "szereted".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!