Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni egy mérgező...

Mit lehet tenni egy mérgező anyóssal?

Figyelt kérdés
A férjemmel hat éve vagyunk együtt ebből három éve házasok. Anyósom még az esküvőnkre sem jött el mert hallani sem akart arról hogy összeházasodjunk. Viszont a fiával mindenképpen szoros kapcsolatot akart tartani. Eleve nem tetszett neki az ötlet hogy nem vele lakunk hanem külön. Egy hetet laktunk együtt összesen én annyit tudtam. Nem tudtam vele egy fedél alatt élni. Ez alatt az egy hét alatt többször kihangsúlyozta hogy nem kedvel engem és páromnak mondta hogy nem vagyok hozzá való. Ezután mi elköltöztünk. Először albérletben laktunk majd egy kis faluban tőle 15 kilométerre egy családi házat vettünk amit felújítottunk és ott élünk. Többször mondja hogy nem szeretné ha gyermekem születne mert a férjemnek van egy kilenc éves kislánya akit közösen nevelünk. Szerinte már nem kell több gyerek ott van az a kislány. Eleinte én is látogattam a férjemmel együtt. De minden látogatásnál megbántott valamivel. Elmondta hogy a mai világba bűn gyermeket szülni és hogy a részemről önzőség lenne hogy gyermeket szüljek. És hogy nekem az a dolgom hogy a férjem kislányát neveljem. A kislánynak van anyukája csak nem foglalkozik vele de ezt a témát nem akarom most ide hozni. A kislány anyukáját dicsérte nekem hogy milyen jó a főztje de én nem tudok jól főzni vagy nem tudok olyan jól háztartást vezetni ilyeneket mondott mindig meg akart alázni. Lehordott hogy milyen buta nő vagyok de ha segítség kellett neki hogy vigyem el autóval bevásárolni vagy orvoshoz akkor már jó lettem volna. De miután ezeket a bántó dolgokat mondta nekem folyamatosan hosszú időn át ti én ezeket a kéréseit figyelmen kívül hagytam Egy idő után mondtam a férjemnek hogy anyósomhoz nem fogok többet menni és így is tettem és a férjem is egyre ritkábban megy. Anyósom i minden másnap felhívja a férjem de ő nem veszi fel neki már a telefont. Ha felveszi akkor engem kezd el neki szidni hogy én rontottam meg kettőjük kapcsolatát. Bejelentés nélkül idejön és őszinte leszek én nem szoktam be engedni. Viszont nem adja fel töretlenül jön. Tavaly szeptember óta legalább heti kettő alkalommal veri a kaput. Mégis mit lehetne tenni hogy felfogja hogy mi már nem kívánunk vele kapcsolatot tartani? Férjem ezt már telefonon közölte vele nem érti meg. Többször küldött neki sms-t néhányszor pedig nekem is ahol trágár szavakat írt rólunk. Érdemes volna kimennem az utcára és jól elküldeni melegebb éghajlatra olyan stílusban amilyen sms-t küld nekünk? Vagy csak rontana a helyzeten?
jan. 14. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Biztos nem új, hogy nem rátok kíváncsi, hanem a pici fiára.

Csak ignorálni tudod, semmi mást.

Ha a férjed néha meglátogatja egyedül, nem nyugszik meg, hogy még nem halt éhen?

jan. 14. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Elkerülni de jó messziről.
jan. 14. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
98%

Én nem várnék tovább, rendörséghez fordulnék. Mi van ha egyszer elpattan valami az agyában és nem csak a kaput fogja verni hanem betör hozzátok vagy neadjisten nekedront egy konyhakéssel?? Lehet távoltartásit kérni rendörségen.

“A távoltartás egy kényszerintézkedés, mely korlátozza a mozgásszabadságot és a tartózkodási hely megválasztását és melynek során a bíró előírja, hogy a terhelt meghatározott személlyel”.

Link>> [link]

jan. 15. 02:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédoknak is érdemes szólni hogy amint meglátják: veri a kaput, szóljanak rá, hogy el lehet menni.
jan. 15. 03:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Jól csinálod. A férjednek kellene itthon lennie amikor veri a kaput és a férjednek megmondania a tutit neki.Sms? hívás? Tiltsátok le a számát és a viszont NEM látásra. Sajnos nem lehet vele szép szóra jutni..

"Mi már nem kivánunk kapcsolatot tartani vele"

A férjed akkor ne is menjen át hozzá egyáltalán, szám letiltás és by.

jan. 15. 08:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
13-assal értek egyet. Ahogy én is írtam, rendőrség, aztán balhézzon nekik, mehet a fogdára.
jan. 15. 08:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól csináljátok, bár én már rég feljelentettem volna a rendőrségen, ha odajön és zaklat.
jan. 15. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Két kezemet összetenném, ha az én idióta anyósom nem akarna eljönni az esküvőre. Sajnos nincs ilyen szerencsém.

Amúgy küldd el pics@ba, egy sz@rkavaró, rosszindulatú féreg. Nem érdemli meg, hogy foglalkozzatok vele. Ha nagyon nem fogja fel, akkor távoltartást kell kérni. Ez már zaklatás.

jan. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!