Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek ilyen helyzetben?

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Néha valahol mintha olyan sejtésem lenne , hogy az anyósom sakkban akarna tartani engem egy ügyvéddel azért, hogy ő az unokáját láthassa. De én meg úgyse lennék olyan őt ismerve, hogy eltiltanám tőle a lányomat mert nem tiltom én el tőle ha a lányom szeretne vele találkozni vagy akár a nagyszülők akkor találkozzanak vele. Csak néha ilyen fajta sejtésem lenne , hogy mintha egy ügyvéddel akarna sakkban tartani. Meg egyébként is ha azt akarná én meg szerintem úgysem mennék bele a játékába mert tudom , hogy ebben a sakkban akár egy parasztal is leütném a királyt nem mintha elbíznám magam mert nem de akkor is én velem meg szórakozhat senki azt most kijelentem.

Egyébként nem kell senkinek sem semmi egyéb negatív kritikát mondani hanem inkább mindenki amit tud. Vagy akár jöhetnek negatív kritikák is talán azokat is elfogadom.

2023. dec. 27. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Paranoia felsőbbrendűségi komplexussal vegyítve.
2023. dec. 27. 07:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz lengyel nyitással, akkor előnyben lehetsz. Nem érted, amit ideírtam? Nem baj, én se értem, amit te összehordtál...
2023. dec. 27. 07:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, le zsibbadt az agyam amíg el olvastam
2023. dec. 27. 08:23
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Van már lányod? Ha nincs, térjünk vissza a történetre mikor eljön az idő.
2023. dec. 27. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik egy valótlan történet játszódik a fejedben.

Magad is írod hogy nem tiltod, akkor az összes többi egy rossz álom, vagy paranoid gondolatok , vagy ilyesmi.

2023. dec. 27. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy paranoias, vagy nincs kezdodo skizofreniad veletlenul?
2023. dec. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!