Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Parom anyja tartja a kapcsolat...

Parom anyja tartja a kapcsolatot a parom exenek a szüleivel.Engem ez nagyon zavar!?

Figyelt kérdés
Az en edesenayam állandóan ott van mellette, minden nap beszélnek megy hozzá segít neki mellette van. Ő meg az ex család felé húz. Szerintem ez pofátlanság

2023. dec. 21. 21:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
64%

Hasonló helyzetben voltam, annyi különbséggel, hogy az én szüleim maradtak jóban az exem szüleivel, és az új párom szüleit sokáig meg sem akarták ismerni. Azt szerették volna, ha az exemmel maradok, de természetesen nem engedtem, én tudom, kivel szeretnék élni. Kb. 1,5-2 év telt el, mire megismerték az új párom (azóta már férjem) szüleit. Ha a összefutnak, még mindig jobbat beszélgetnek az exem szüleivel, mintha anyósomékkal találkoznának. Engem már nem érdekel, akkor az első 2 évben kellemetlen volt, de mára teljesen elengedtük. Tudunk beszélni is róla, hogy összefutottak, beszélgettek, kivel mi van, stb.

27N

2023. dec. 22. 11:32
 32/41 anonim ***** válasza:
86%
Anyád azzal barátkozik, akivel akar.
2023. dec. 22. 12:11
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
A ferjem volt feleseget a ferjem csaladja meg mindig csaladtagnak kezeli, nagyon jokat elbeszelgetnek es mindenfele esemenyre meghivjak. Mar leszarom. Senki nem kerdezte az en velemenyemet, nincs is jogom megszabni, hogy ne baratkozzanak vele. Mindenesetre en megtartom a harom lepes tavolsagot, nem fogok az exasszonnyal versengeni.
2023. dec. 22. 13:42
 34/41 anonim ***** válasza:
72%
Most bocs mindenkitől, de engem is zavarna…
2023. dec. 22. 16:22
 35/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményeket!

Igazából nem tehetek ellene semmit, nekem ez a véleményem én nem tenném de nem szabhatom meg neki mit csináljon.

Én szépen viserkedem vele továbbra is a lényeg, hogy a parom leendő férjem engem választott o meg csináljon amit akar.

2023. dec. 22. 16:49
 36/41 anonim ***** válasza:
84%

"én nem tenném"

Szóval azt mondod, ha majd a gyermeked párja kijelenti, hogy zavarja, hogy te tartod a kapcsolatot a saját barátaiddal, te elnézést kérsz tőle ezért, és azonnal véget vetsz a barátságaidnak. Nem vagyok benne biztos, hogy olvasod is, amit leírsz...

2023. dec. 22. 17:18
 37/41 anonim ***** válasza:
84%
Na meg az sem mindegy, hogy előtte ismerték-e egymást. mert ha igen, akkor végképpen nem értem, miért kéne nekik hanyagolniuk egymást.
2023. dec. 22. 22:34
 38/41 A kérdező kommentje:
Engem nem az zavar, hogy joba vannak leginkább a körülmények és az, hogy nekem van egy megfelelési kényszerem. Egyedüli gyerek vagyok és szeretem ha az első helyen vagyok, illetve ahogy már előttem is le írták van egy egom....
2023. dec. 22. 23:13
 39/41 anonim ***** válasza:
77%

Barátok lettek.

Es ehhez neked mi közöd?

Azzal barátkoznak, akivel akarnak!

Ahhoz mit szólsz, hogy az exem és a párja ott voltak az esküvőnkön, és fordítva?😁

Nőj fel és lépj ki a normális életbe.

Nem azon múlik, hogy a párod visszatér-e az exéhez, hogy a szülők jó barátságot ápolnak, vagy sem.

De ha ezzel az ostobasággal nyúzod, önmagad ostobasága miatt fog megunni és elhagyni.

2023. dec. 23. 06:27
 40/41 anonim ***** válasza:
77%
#34-es engem is.
2023. dec. 23. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!