Parom anyja tartja a kapcsolatot a parom exenek a szüleivel.Engem ez nagyon zavar!?
Ja főleg úgy, hogy én a jegyesem vagyok nem csak egy szimpla barátnő.
Anyam állandóan beszél vele segít neki, csaladtagjainak a temetesere el megy és ő meg más felé húz.
Ha ennyire gáz vagy nem sokáig leszel a jegyese.
Az hogy a párod anyja kivel tartja a kapcsolatot neked semmi közöd. Felnőtt ember azt csinál amit akar. Ennyire ne legyél önbizalom hiányos. Mitől félsz? Ha beszélnek, jóban vannak ez téged hol érint? Nem lehetnek barátai?
Nagyon komoly féltékenységi, önértékelési gondjaid vannak. Előbb utóbb ebből baj lesz. Te csak foglalkozz magaddal és a pasiddal. Az anyja meg csináljon amit akar. Ne legyél hülye könyörgöm.
"Nem lehetnek barátai?"
Persze, pont a fia exének a szüleinek a barátságára van szüksége.
Csak véleményt szeretnék kérni, látni más emberek meglátásait is.... Ennyi az egész, engem zavar mert úgy érzem nem az első alkalom, hogy neki a régi a fia régi párja kell.
Elég sokszor már meg sértett
Azért zavar mert a párod exét jobban szerették a szülei mint téged🤔
Illetve az ex családja illetve a te párod családja összeszoktak, kialakítottak nyilván egy erős kapcsolatot és birják egymást.Ez téged csak azért zavar mert irigy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!