A párotok támogatja anyagilag az édesanyját/szüleit? Ha
igen, zavar titeket?
"Nekem csak az fura hogy a párom nővére miért nem segíti így? Ők is megtehetnék."
Imádom mikor valaki más zsebében túrkál 😂
Figyu ha téged zavar, és akárhogy tagadó, zavar különben nem írtad volna ki a kérdést, kérdezd meg anyósod hova cseszi el a pénzt.. sógornőd miért nem támogatja szintén..
Ja,hogy ehhez pofa kellene..ugye egyszerűbb fotelharcosként kiteregetni ide a sérelmeket, mint szemtől szembe
2023. dec. 20. 14:16
Exemet lehúzták a szülei. Zavart mert visszaéltek a jóindulatával, de nem nagyon szóltam bele mert a saját pénze volt. Egyke, én is az vagyok. Tudom milyen mikor az összes felmenő tőled tarhál, de én rég letiltottam mindenkit. Lehet hogy a nők nehezebben szakítják meg a kapcsolatot a szülőkkel. Vagy csak ő volt túl gyenge hozzá. Mind1, ez már nem az én gondom.
2023. dec. 20. 15:08
33/54 A kérdező kommentje:
Amíg a nem az én pénzemet áldozzuk rá nem érdekel, de nem szeretem ha hülyének néznek minket... ez zavar csak. Kedves 31-es, átmatekoztuk párommal százszor a kiadásait, mert ismerjük. De mivel nem az én anyám, és tényleg nem az én pénzemből megy, így nincs jogom beleszólni. Csak feltűnik ez az... hülye meg nem vagyok, tisztában vagyok az árakkal, meg hogy mennyit ér a nyugdíj, hisz fél éve én is benne voltam apám lévén.
Oké, de azt még mindig nem értjük, szerinted miért krllene ezt a hülyes3get a sógornődnek is fizetnie?
2023. dec. 20. 16:23
35/54 A kérdező kommentje:
Nekem logikus lenne hogy mivel az ő anyja is, vegye ki ő is a fele részét ebből. Nem csak a párom anyja. Tesóm is segített apám miatt, mert az ő apja is volt.
De miért vegye ki a részét, ha nem olyan dolgokra költ anyósod, ami megérthető? Mert nem kaja, rezsi gondja van.
Gondolom, a sógornő értékrendjébe nem fér bele, hogy valaki más pénzén élősködve költsön luxusra. Én se adnék havi 100 ezret kutyára meg cigire, ez az abszurd, hogy szerinted rendben van ezt pénzeli.
2023. dec. 20. 16:38
Közös a kassza.
Anyós nálunk lakik, idős már. Én vásárolok, nyilván ez is támogatás. Anyu telefonszámlája családi csomagban van, egyben fizetem, nyilván tőle se kérjük el a pénzt. De nem számolgatjuk, hova megy több.
2023. dec. 20. 16:45
38/54 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa, de nincs beleszólási jogom, mert nem az én kasszámból megy. Én sem adnék az fix, ha csóró lennék nem lenne kutyám és cigit sem szívnék. Jó szívű asszony amúgy, csak hajlamos dolgokat túlkomplikálni, de mikor nyáron meghalt apám összefogtak értem, ami nagyon jólesett. Őket jobban érdekelte a gyászom, mint a tesómat.
Nem. Öszintén szólva zavarna, az ő szülei is meg az enyémek is sokkal-sokkal jobb anyagi körülmények között élnek mint mi, logikàtlan lenne hogy mi fizessünk nekik.
2023. dec. 20. 17:16
Figyu, lelki nyomoronc, akinek fáj, hogy mi támogatjuk a szüleinket, majd ne lepődj meg, ha téged a tiéd nem fog...
2023. dec. 20. 19:36
Kapcsolódó kérdések: