A párotok támogatja anyagilag az édesanyját/szüleit? Ha igen, zavar titeket?
Mi öten támogatjuk a megözvegyült apósomat aki sajnos kamaszkora óta szintentartó alkoholista.
De ígyis felneveltek három lányt, és így apósom háromszoros nagypapa is egyben.
15 évig volt határőr és 20 évig sofőr még ezek ellenére is.
Mellesleg fergeteges egy figura és imádja mindenki, mert sokszor viccesen egyszerű, viszont borzasztóan tisztelettudó, és palóc tájszólása van.
Minden ünnepi időszakot feldob az öreg, mert hatalmas Zámbó Jimmy rajongó, szóval ezt így összeadva nem lehet nem bírni :D
engem ez a forma, ami nálatok van, igen zavarna.
nálunk anyós ha éhenhalna sem érdekelne minket.
Anyám viszont bonyolultabb. ő nem dolgozik. van egy fix bevétele, abból éldegél, mellette otthon "maszekol". Nevelőapám hol dolgozik, hol nem. külön kasszán vannak, holott 26 éve élnek együtt.
anyámnak ha nem úgy jön be a maszek, vagy több kiadása van, akkor szokott tőlem kérni. de ilyen max 15ezret. ahogy van bevétele, vissza is adja.
én otthonról 1ft-ot nem kaptam 16éves korom óta. semmiben nem támogattak anyagilag. mikor eladták a gyerekkori házunkat, amibe nem keveset segítettem a hitelfizetéssel, onnan sem jutott nekem pl 1 ft sem.
így nem szívesen adok neki. csak azt tartom szem elött, hogy 3 kisebb tesóm is otthon lakik, így kaját tudjanak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!