A párotok támogatja anyagilag az édesanyját/szüleit? Ha igen, zavar titeket?
No, hát onnan, hogy "engem sem zavar", csak eljutottunk odáig, hogy mire költ ennyit, hogy nem jön ki a nyugdíjából. Legalább magadnak ne hazudj. Igenis zavar.
Engem is zavar. A ferjem szüleit penzeljük, láncdohanyoznak mindketten, folyatják a meleg vizet, halmozzák a szemetet a lakásban, hülye vitaminokra költenek, amik semmit nem érnek. De ha nem adunk, az apja egyből megy uzsorashoz.
"Nekem csak az fura hogy a párom nővére miért nem segíti így? Ők is megtehetnék."
De miért kellene a nővérének is finanszíroznia az anyós kutyájának etetését? Nem értem. Most az az elvárásod felé, hogy ő is legyen olyan szolgalelkű meg buta, mint a párod?
A leírásod alapján nem rezsire meg kajára kell anyósodnak a pénz, mert akkor talán lehetne pedzegetni, miért nem segít, miközben megteheti, de nehogy már az legyen a fura, hogy nem finanszíroz ilyen marhaságokat.
Én se tenném, akinek nincs pénze állatra, ne tartson. Akinek nincs pénze cigire, ne cigizzen.
Nem, ők segítettek elindulni az úton, amikor még pályakezdő volt.
Az viszont zavar, hogy a léha tesó úgy gondolja neki alanyi jogon jár minden.
Ő is kapott lakást, elmúlt 30, de még mindig a szülei etetik, mi meg eltarjuk. Teljesen életképtelen.
"de még mindig a szülei etetik, mi meg eltarjuk."
Miért tartjátok el?
8.
Amit itt leírtál, csak tovább növeli a baleksági tényezőt.
Ez az eszement, lehúzó helyzet neked csak fura?
20-30 ezer más kutyájára?
Karácsonyi menüre 30 ezer és abból nem is kaptok?
Ez balekság!!!
Igen, és én is. Akkor haragudnék, ha nem tenné és/vagy beleugatna, hogy én ne tegyem.
Tudom fura ez a Gyakorin, ahol mindenki rühelli a családját, de a való életben vannak normális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!