Anyósommal élek, tényleg ennyi a minimum amit meg kéne tennem?
Alapból nem kellene egy ennyire zűrös, 5 gyerekes anyához odaköltöznöd és a 17 éves barátnődnek sem kellene felnőttesdit játszni, mivel az lenne a dolga, hogy szakmát és önálló jövedelmet szerezzen, még nincs itt az ideje "élettársasdit" játszani vele. Ez kifejezetten meggondolatlan, éretlen viselkedés mindkettőtök részéről, az anyát meg inkább nem is minősítem.
Az nem derül ki a leírásodból, hogy ez a 80E Ft tisztán csak lakbér, vagy ebben benne van a rezsi, élelem, tisztítószerek, stb, de amúgy még lakbérként sem lenne sok, hiszen ennyiért szobát sem igazán lehet manapság bérelni. Ha annyira nagyfiú vagy, akkor vedd el feleségül a barátnődet és szépen el is lehet költöznni, önálló életet kezdhettek.
Én eleve nem engednélek oda szülőként, igaz nincs is 5 gyerekem 4 apától, így egészen más az értékrendem és mást vártam el a 17 éves gyerekemtől is. Pl. jóval több észt és felelősebb gondolkodást.
"Férfiként te mosol és főzöl az anyósodra?"
Bezzeg ha a nő a házi csicska, az sokkal jobban rendben van, ugye!
15
Hol bèrel annyièrt 1,5 szobás lakást? 2005ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!