Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan puhíthatnám meg anyósomat?

Hogyan puhíthatnám meg anyósomat?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt. Az első kb 2 évben próbálkoztam nyitni, kedveskedni a párom szülei felé, após nem barátságos, inkább elkerül, ha lát, de sajnos a fiával sincs erős kötelékük.

Anyós ebben az időszakban kimondottan ellenséges volt, azóta pedig mivel nem próbálkozok, inkább hideg a kapcsolatunk. Kb háromszor voltam bent náluk egy-két órára a párommal összesen, azon kívül gyakran futottunk/futunk össze, mert ha megyünk rokonlátogatásra, akkor külön szoktunk menni, párom elvisz nénikémhez, ő pedig hazamegy, de visszafelé, ahogy már eljött értem is, szeret megállni náluk pár percre, van hogy anyóssal is egyedül hagy. Próbálok vele beszélgetést kezdeményezni, de tőszavakkal és keresztül néző pillantásokkal válaszol csak.

Az utóbbi időszakban több hónapra lebetegedtem, nagyon sokáig fürdésben/takarításban is a páromra számíthattam csak. Ezalatt anyós kérdezgette a fiát, hogy mi van velem (párom szerint az anyja tényleg aggódik értem, de ha így van, miért nincs egy kedves szava sem hozzám?).

2-3 év múlva esedékes lehet már egy baba is, de ha 4 év alatt semmi nem változott, nem hiszem, hogy akkorra fog. Azt meg nem tudom elképzelni, hogy hogyan szeretné majd látni az unokáját, ha rám nem kíváncsi. Nem fogok egy egész hétvégére oda adni egy babát vagy kisgyereket csak azért, mert rám nem kíváncsiak. Viszont a párom meg jó kapcsolatot ápol az édesanyjával (csak épp nem tudnak egymásra hatni).

Köszönöm, ha válaszoltok, és van valami tippetek, ha veletek volt hasonló?

2023. dec. 7. 11:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Legyél tökös,oszd ki
2023. dec. 8. 07:26
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés ez, én biztos, hogy nem lennék valaki olyannal együtt aki képtelen tudatosítani az anyjában, hogy talált párt és legalább látszólag fogadja el a helyzetet. A rossz hírem az, hogyha 4 év óta ilyen fagyos a viszony, akkor ez ezután se fog változni.

Nekem volt anno egy barátom 2 évig tartott a kapcsolatunk, mert az anyja folyamatosan áskálódott, szemétkedett velem, felvette a tipikus gusztustalan női intrikus viselkedést. Az EX-barátom az a marha meg hagyta ezt neki. Így elég hamar kiábrándultam belőle és kiadtam az útját. Csak 1 példa: nyaralni az anyjával ment el külföldre és velem NEM. Na ez volt az a pont amikor azt mondtam, hogy ok, akkor dugjátok meg egymást már elnézést... De van is ebben valami betegek ezek a nők de komolyan valami rejtett szexuális féltékenység tuti van, ami valljuk be beteg dolog. Utána néztem még egy darabig az ex barátom fb-jét, láttam összejött egy 150 kilós tonna donnával, érdekes azt az anyuka elfogadta, mert bitang Rusnya volt és nem látott benne riválist. Gondolom együtt főzögelnek és tömik a fejük egész nap, megvan a közös program.

Összegezve: Itt a párod legalább olyan hibás, mint az anyósjelölt, hogy nem rendezi le az anyjával ezt a fennálló konfliktust, mert ne feledd EZ AZ Ő DOLGA LENNE NEM A TIÉD!

2023. dec. 8. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!