Hogyan puhíthatnám meg a jövendőbeli anyósomat?
Nem akarlak elszomorítani, de ha most így áll hozzád, ez így is marad. És az unoka se bizti hogy segít. Nekem már mindkét babám megvolt, mikor a párom unokatesója válófélben volt. Anyósom előadta, hogy nem is olyan vacak dolog az a válás, lám azokat a gyerekeket se viselte meg. Kár hogy később a párom nagyija elmesélte, hogy az 5 éves kisfiú a válás után hónapokig újra bepisilt :S
Fogadd el, hogy az anyósnakvalód majomszeretettel lóg a fián. Az ilyenek nem akarják maguk mellől elengedni a gyereküket. Senki se lenne elég jó meny neki. És kicsi az esélye hogy elfogad téged. Neked kell eldöntened, hogy imádod e a párod annyira, hogy ezzel együtt tudj majd élni.
Szia!
Nagyon egyetértek az előttem szólóval.A pároddal kéne ezt elsősorban megbeszélned.Azt írod,nagyon jó a kapcsolatotok,akkor az hogy lehet,hogy azért azt eltűri a kedves,hogy a mamája így viselkedjen veled???!!!
Hidd el,ha hagyjátok,hogy állandóan áskálódjon ellened,akkor ez előbb utóbb mindenképpen a kapcsolatotok rovására megy,és ő pont ezt akarja.És hidd el,ez esetben nem érdemes türelmesnek lenni,hanem mindenképp le kell ülni megbeszélni a dolgokat.Mindenki intézkedjen a maga életében,anyós is.A tiéteket pedig tartsa tiszteletben,és ebből nem szabad engedni.Babát,pedig ne neki szülj,hanem magadnak és a párodnak.Egyébként is ilyen esetekben az is újabb konfliktusforrás,mert majd szerinte te nem lehetsz jó anyja a gyerekednek,majd ő azt is jobban tudja...stb..szóval,ennek soha nincs vége,ha nem állítjátok le.Szerintem a kedves párodat kell választás elé állítani,vagy saját családot akar,vagy anyuci szoknyája mellett maradni,döntse el.
Ha valóban nagyon szeretitek egymást,és úgy érzitek egymásnak vagytok teremtve,ne hagyjátok tönkretenni az életeteket.A szülőket tiszteljétek,szeressétek messziről,de mindenki söprögessen otthon.
Sok boldogságot,üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!