Ha felvenné veled a kapcsolatot a jövendőbeli éned az interneten, miket kérdeznél tőle?
A jövőbeli énem sosem venné fel velem a kapcsolatot, sem az interneten, sem telefonon, csakis személyesen, mert pontosan tudja, hogy másképp nem hinnék neki.
Egyébként lottószámokat, a következő milliárdos lottónyereményről, és hogy melyik év melyik hetén játsszam meg.
Vree te is szoktál másnak internetkapcsolatot küldeni ? :D
gyakorivalasz2:
Azért azt sem árt megkérdezni tőle, ki nyert akkor, vagy ha nem hiszünk a determinált jövőben, akkor azt, más is képes volt-e felvenni a kapcsolatot a korábbi énjével, mert én nem tennék meg egy olyan lottót sem, ahol tudom, hogy velem együtt még pár ezer másik is nyerni fog.
Valószínűleg azt kérdezném, hogy működik-e rendesen a net és a gép, és mikor kapok újat (a mostani a halálán van). Kéne a melóhoz.
Kispalyasok! :-D En megkernem magam, hogy toltse le, es kuldje el nekem ezt az oldat: [link]
(persze a jovobeli valtozatat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!