Anyósomék folyamatosan megkérnek minket valamire, engem ez nagyon zavar. Én látom csak rosszul, vagy tényleg sok, amit csinálnak?
Párom szüleinek nincs jogosítványa és mindig minket kérnek meg, hogy vigyük őket ide-oda. Nekünk ez sokszor 100+ km, és mi sem engedhetjük annyira meg magunknak, hogy másokat fuvarozzunk, mert drága az üzemanyag. Eleinte kifizették egyébként, de pár alkalom után már nem. Konfliktus is volt már emiatt köztünk a párommal, mert ő egyből ugrik nekik, nekem viszont ez nem tetszik és túlzásnak érzem. Főleg úgy, hogy van egy testvére is a páromnak, aki ritkán jár az anyjukhoz, de akkor őt mindig segítik elég sok pénzzel és soha nem kérik meg semmire, pihenjen csak amikor ott van. (Ezzel szemben mi azért a ház körül is segítsünk néha, ha már ott vagyunk.)
Azt érzem, hogy folyton ugráltatva vagyunk és semmit nem kapunk vissza abból, amit adunk. Tényleg nem tudom, hogy igazam van ebben a helyzetben, vagy én látom rosszul a dolgokat.
Szakítanék. Ennyire egyszerű.
Ez nem fog változni, mert a párod ugrik anyuék minden hülyeségére, és képtelen megtanulni a NEM szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!