Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért cikiznek mindig a...

Miért cikiznek mindig a keresetemmel a barátom szülei?

Figyelt kérdés
A barátom szülei, főként az édesanyja, minden egyes alkalommal, ha náluk vagyunk felhozza a munkabér témát és utalgat arra, hogy én mennyire keveset keresek, és hogy mikor fogok többet keresni? Engem frusztrál az egész a legjobban, de nem tudok mit csinálni. 25 éves vagyok, kezdő jogász és tényleg nem keresek sokkal többet a garantált bérminimumnál, de megteszek mindent amit tudok. Szerintetek mit csináljak? Miért csesztetnek állandóan ezzel? A barátom sokkal-sokkal többet keres ezt mindenki tudja, de mindent felesbe fizetünk (már együtt élünk pár éve), soha nem kértem drága dolgokat se. Miért cikiznek állandóan?

2023. dec. 3. 15:57
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
92%

1. semmi közük hozzá

2. MIÉRT tudják lsd. első pont

3. én elküldtem volna anyóst a halál f...ra, aztán ennyi

4. nem mennék ilyen emberekhez

2023. dec. 4. 14:29
 42/50 anonim ***** válasza:
16%
35, 36.: Azért szakításra nem biztatnám a kérdezőt. Részben igazatok van, de manapság már divat az első problémáknál, nehézségeknél szakítani, vagy másokat arra biztatni. Eredmény: a kapcsolatok többsége az első két-három évben tönkremegy, lassan már ritkasággá válik, ha egy pár együtt öregszik meg.
2023. dec. 4. 15:48
 43/50 anonim ***** válasza:
26%

42: Én ezt a megöregedés-mániát sem értem!

Miért vágytok arra, hogy megöregedjetek?

2023. dec. 4. 15:51
 44/50 anonim ***** válasza:
85%
Minden egyes alkalommal csesztetik, ezt írja. Miért kellene ide beházasodni?
2023. dec. 4. 16:03
 45/50 anonim ***** válasza:
94%

42 es, azért sok a szakítás, mert megfontolatlanul kerülnek össze a párok, nem ismerik csak egymás nemiszervét.

Másik meg, hogy ha pasija nem védi meg, ergo nem szereti, nincs miert együtt maradjanak.

Csak húzzák egymas idejét

2023. dec. 4. 16:31
 46/50 anonim ***** válasza:
75%

44-45.: Részben igazad van. Viszont nem lesz olyan kapcsolat, ahol minden stimmelni fog, nincsenek tökéletes jellembajnok emberek. Igazából ha sikerül a három lépést megtartani az anyós-apóssal, kezelhető lesz a helyzet. Nekem is van olyan rokonom, akivel nem szívesen találkozom, mert piszkálódik, kötekedik, burkoltan lenéző. De az ő hozzátartozójával jó a kapcsolatom, ő szeretné, ha jobb lenne a kapcsolatom az adott rokonnal, de én nem akarok vele jópofizni.

Valóban gond, ha a párja nem védi meg, valószínűleg nem tudott leválni a szüleiről. Van esély arra, hogy emiatt tönkremegy a kapcsolat, de sokszor egy távolságtartással kezelhető a probléma. Ha meg nem, akkor valóban szakítás lehet belőle, bár nagyobb esély van arra, hogy a férfi szakít, mert beadja a szülői nyomásnak a derekát.

2023. dec. 4. 16:38
 47/50 anonim ***** válasza:
72%

Hidd el, 46 os, a legnyápicabb pasi is, aki szerelmes, beindul az ösztöne es védi nőjét, egy férfi sose az igazságot védi hanem azt akire áll neki. Kb ez az igazság. Nem vált le a szülőkről stb duma, nem aktivizálta a kérdező benne a megfelelő érzéseket.

És ma szex által kerülnek össze olyan emberek akiknek semmi keresnivalója egymas mellett. Es erre jönnek rá, azért szakítanak, nincs miert harcolni legtöbbször, hanem dugni se kellett volna

2023. dec. 4. 17:06
 48/50 anonim ***** válasza:
85%

47-es: Sokkal több a papucs férfi, mint gondolnád. Abban viszont igazat adok neked, hogy manapság sokszor elsietik az emberek az összefekvést, van, hogy szinte azzal indítják az ismerkedést. Utána meg azonnal elköteleződést várnak.

Én nem szeretek zsákbamacskát venni. Ha valaki túl hamar ágyba kerül valakivel, az az.

2023. dec. 4. 17:13
 49/50 anonim ***** válasza:
61%
48 as ismétlem, a legpapucsabb ferfi es megtáltosodik, ha szerelmes. Ismétlem: ha szerelmes. Különben szétszedhetik a nőt a rokonok
2023. dec. 4. 17:24
 50/50 anonim ***** válasza:
29%

42, nem megöregedni szeretnénk, hanem egy biztonságos szerelem és bizalom alapú kapcsolatot, ami kitart a sírik. Érted?

Kérdező, válts szakmát, mert az adóbevallásom tervezetét se bíznám rád, amit a gép generál a munkáltató által leadott adatok meg az én tulajdon bevallásom szerint… Akinek ennyire nulla az önbizalma és barátomként hivatkozik az élettársára, annak nem való a jogász szakma!

2023. dec. 7. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!