Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért cikiznek mindig a...

Miért cikiznek mindig a keresetemmel a barátom szülei?

Figyelt kérdés
A barátom szülei, főként az édesanyja, minden egyes alkalommal, ha náluk vagyunk felhozza a munkabér témát és utalgat arra, hogy én mennyire keveset keresek, és hogy mikor fogok többet keresni? Engem frusztrál az egész a legjobban, de nem tudok mit csinálni. 25 éves vagyok, kezdő jogász és tényleg nem keresek sokkal többet a garantált bérminimumnál, de megteszek mindent amit tudok. Szerintetek mit csináljak? Miért csesztetnek állandóan ezzel? A barátom sokkal-sokkal többet keres ezt mindenki tudja, de mindent felesbe fizetünk (már együtt élünk pár éve), soha nem kértem drága dolgokat se. Miért cikiznek állandóan?

2023. dec. 3. 15:57
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindegy, hogy miert viselkednek így? Lenyeg, hogy ne tűrd! Ha van önbecsülésed! Es ha nincs, egyre cifrább dolgokat fognak megengedni maguknak !
2023. dec. 3. 22:53
 32/50 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, hallgatsz, mint sz.... a gazban, pedig többen is rákérdeztek, hogy egyáltalán honnét tudják, mennyi a fizetésed?
2023. dec. 3. 22:58
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
29: Nem csak zsidók közt vannak rátartiak.
2023. dec. 3. 23:01
 34/50 anonim ***** válasza:
8%
33. 29. vagyok. Tudom, a másik ilyen nagyarcú féreg az IT-s. Azok vannak rendesen elszállva maguktól, akkor is arcoskodnak, mikor kibaxuk őket, pedig 1-2 nap alatt "terem" másik. Bezzeg egy jó épületvillamossági szerelőt majd fél év volt találni.
2023. dec. 3. 23:53
 35/50 anonim ***** válasza:
20%
Hát ha a barátod nem véd meg, akkor a mit csináljak kérdésre a válasz a szakítás. Mégis mit kellene tenned? Gondolom otthon is te viszed a házimunkát. Ha kevés volt a lóvé, a közös!! lóvé, férjem másodállást vállalt, pedig ő keresett többet. Egy kapcsolatban nem centizgetsz. Ha gyerek lesz és gyest kapsz, éhen halsz majd?
2023. dec. 4. 07:17
 36/50 anonim ***** válasza:
90%

Barátod nem szeret, ha nem véd meg. Egy férfi úgy van beállítva biológiailag, hogy ösztönösen védi, a nőt akit szeret! Nem kell tanítani erre! Magától teszi, a legbutább ferfi is, akiből ki se néznéd, mert magát se képes megvédeni.

A pasas kuka.

Azonkívül éreztetik a szülei, hogy ne számíts a fiuk pénzére, mert az tabu.

2023. dec. 4. 07:30
 37/50 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, az engem is érdekelne, hogy ha ennyire semmi vér a pucádban, 1: hogy boldogulsz mint jogász?, 2: ilyen vérszegényen kinek az ötlete volt, hogy te jogász legyél? Mert ha önszántadból választottad, külső nyomás nélkül, elég szomorú, hogy ennyire semmi önreflexiód és önismereted. Ha meg családi nyomás volt, akkor meg itt az eredmény,amit nem kell részletezni.

Ha a párom ennyire állna ki értem, sokáig nem is járnék vele. Mondjuk kb luxus az olyan pali, aki ezt megteszi a párjáért, úgyhogy hálás vagyok, hogy megismertem a mostani partnerem.

2023. dec. 4. 08:03
 38/50 anonim ***** válasza:
16%
37 es, a kerdeseid lényegtelenek! Fölösleges kiváncsiskodás! Hogy miert lett jogász a kérdező stb. Nezd meg mi volt a kérdése es arra illik válaszolni, ha tudsz!
2023. dec. 4. 08:06
 39/50 anonim ***** válasza:
66%
38-as válaszoltam rá érdemben is...
2023. dec. 4. 08:12
 40/50 anonim ***** válasza:
88%
Én azt nem értem, miért magyarázkodsz, hogy felesben fizettek. Elég baj! Ha jobban keres a férfi, vállaljon nagyobb részt!
2023. dec. 4. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!