Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért cikiznek mindig a...

Miért cikiznek mindig a keresetemmel a barátom szülei?

Figyelt kérdés
A barátom szülei, főként az édesanyja, minden egyes alkalommal, ha náluk vagyunk felhozza a munkabér témát és utalgat arra, hogy én mennyire keveset keresek, és hogy mikor fogok többet keresni? Engem frusztrál az egész a legjobban, de nem tudok mit csinálni. 25 éves vagyok, kezdő jogász és tényleg nem keresek sokkal többet a garantált bérminimumnál, de megteszek mindent amit tudok. Szerintetek mit csináljak? Miért csesztetnek állandóan ezzel? A barátom sokkal-sokkal többet keres ezt mindenki tudja, de mindent felesbe fizetünk (már együtt élünk pár éve), soha nem kértem drága dolgokat se. Miért cikiznek állandóan?

2023. dec. 3. 15:57
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
87%

A párod erre hogy reagál? Kérdezd meg ott az anyja mellett,hogy neki mi a véleménye. Azért az anyja mellett,mert ha nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél.

Lefogadom,hogy a párod is benne van a te szapulásodban.

2023. dec. 3. 16:49
 12/50 anonim ***** válasza:
74%
Aggódó szülők, a fiúk tartja majd el szíve választottját.
2023. dec. 3. 17:56
 13/50 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha már nem kezdő jogász leszel, hanem gyakorlott és keresel másfél milliót havonta akkor kérdezd majd meg tőlük, h még mindig ciki e a fizetésed.
2023. dec. 3. 18:08
 14/50 anonim ***** válasza:
9%
8: Nem ügyvéd.
2023. dec. 3. 19:27
 15/50 anonim ***** válasza:
93%
Fankadelinek van valamelyik számába hogy "tükörbe nézzél, ne a fizetésed...Én biztos beszólnék hogy senkinek semmi köze hogy mennyit keresek. Mindenki maga dolga ez! Nyugodtan mondd meg a mamának hogy a saját pénztárcájában turkáljon! Nem is értem az ilyen embereket! Miért kell másokba belekötni? Kötöszködni? Zsörtölődni?
2023. dec. 3. 20:23
 16/50 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert primitívek, uralkodni akarnak a fiukon, sőt, el akarnak mellőle riasztani. Pénzéhesek is lehetnek, azt szeretnék, ha a fiuk egy gazdag nővel jönne össze, aki majd nyaraltatja őket,stb.

Én megmondanám, hogy erről nem akarok beszélni. Ha nem állnak le, akkor közölném, hogy ha nem képesek leszállni a témáról, akkor felállok és elmegyek. Utána meg is teszed. Ha pedig állandóan ezen lovagolnak, akkor meg nem nagyon kell velük találkozni. A párod akkor menjen egyedül hozzájuk.

Nem irigyellek, mert sajnos úgy tűnik, a párod eléggé a befolyásuk alatt él. Ilyen esetekben általában előbb-utóbb a szülők győznek, el tudják érni, hogy szakítson a párjával. Aztán vagy csak olyannal engedik bele komolyabb kapcsolatba, aki megfelel az anyagi és egyéb elvárásaiknak, vagy nem engedik senkivel, kisajátítják. Mérgezőek az ilyen szülők.

2023. dec. 3. 20:40
 17/50 anonim ***** válasza:
30%

Én úgy érzem 11, 12. hozzászólónak lehet igaza, mely szerint az anya azt gondolja, hogy a kicsi fiacskája tart el Téged és ez nem igazán tetszik neki. Szinte csak provokál a kérdéseivel. Állj ki magadért és kérdezz vissza, hogy mégis mennyit kellene keresnem kezdőként?

Egyébként az sem mindegy, hogy ki hol végzett. A legjobban megbecsült jogi diplomát az ELTE ÁJK adja, a legkevésbé elfogadott a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara.

Az sem mindegy, hogy milyen területen dolgozol. Nálunk egy kezdő jogász nettó 400eFt-ot kap havonta. Kezdőnek nem rossz.

Az ügyvédi irodák nem igazán fizetnek jól, csak kihasználják a kezdőket.

2023. dec. 3. 20:50
 18/50 anonim ***** válasza:
65%

egyreszt nemhiszem hogy vegzett jogasz vagy. :) max hallgato...de mind1.

Masreszt, honnan tudja mennyit keresel? Ha jol olvasom meg hazasok sem vagytok a fiaval? Nincs közös gyereketek...semmi joga, köze nincs az öregcsajnak belelatnia abba mennyi erkezik havonta a szamladra. Meg akkor sem lenne ha az o unokajat kellene etetned abbol a penzbol, es a mama felne ehen hal a gyerek....

Harmadreszt tök mind1 mit dolgozol, ha megerdemled es jar, akkor tessek kerni is a fonoktol a beremelest.

2023. dec. 3. 21:04
 19/50 anonim ***** válasza:
96%
Párodnak kéne kicsit helyretenni őket.
2023. dec. 3. 21:22
 20/50 anonim ***** válasza:
35%
Gyerekek, a jogász szakma az egyik legszélesebb spektrumát öleli fel az emberi képességeknek. A kutyaütőtől a sokoldalú tehetségig mindenki megtalálható köztük. Aztán van aki eljut nagy pénzig de egy csomóan nem. Nem a végzettség előtt kell hasraesni, hanem amit elért a diplomájával. Van olyan akit a jogi diplomájával fűnyìrót venni sem küldenék el
2023. dec. 3. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!