Anyós van egyáltalán olyan aki szereti is a mennyét vagy legalább jól bán vele?
Figyelt kérdés
Csak az én anyósom és sógornőm ilyen ? Másfél hónapja kezdtem el szempilla építést gyakorolni , bábu fejen illetve a húgomon gyakorolgattam eddig de nem sok sikerrel , ezt mondtam nekik is is de ők egyszerűen nem fogjak fel hogy nem tudok még úgy építeni mint egy rendes kozmetikus , még tanfolyamon sem voltam ! Haragudnak , ma van a születésnapjuk és nem ugy irtak hogy josztok e hanem a páromnak csak annyit irtak hogy jösz-e az anyósom és a sógornöm is miközben van egy lányunk is és itt vagyok én is ti ebből mint vennétek ki?2023. nov. 18. 14:37
11/11 anonim válasza:
Egyik haverom totál anyós és após párti. Szóval van ilyen, én elfogadom őket, de semmi több. Anyósomat kevésbé, apósom még normálisabb kategória jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!