Mennyire érthető ha nem akarok a barátnőm szüleivel nyaralni menni?
Semmi bajom egyikükkel sem, rendesek, kedvesek, segítenek sokat, jóba vagyunk szerintem.
Bár még nem vagyunk házasok, de komoly a kapcsolat és tervben van.Viszont a barátnőmnek ez a mániája, hogy vigyük mindenhová a szüleit is, bárhová megyünk nyaralni.
Egyszer-kétszer még oké volt, meg hiába nem egy épületben vagyunk a nyaralás alatt, mindig mindenhol ott vannak napközben.
Amikor gyerek volt elváltak a szülei, de aztán x év után újra összejöttek, csak annyi hogy msot már nem házasok de 5-6 éve együtt vannak újra. Valahogy az az érzésem hogy neki ez arról szól, hogy összetartsa őket, és azért szervezi így...vagy nem tudom, próbálom megmagyarázni, vagy megérteni.
Most a szülei szerveznek nekünk nyaralást, de persze jönnek ők is, én meg mondtam hogy nincs kedvem menni, és nem értik.
Nem akartam megmondani hogy a 'szom se kíváncsi arra hogy 0-24-ben velük legyen.
Tudom, hogy ez nem úgy tűnik mintha én is kölcsönösen kedvelném őket, pedig de.Bizonyos keretekig.
Csak tényleg ennyire frusztrál már a jelenlétük a nyaralásokon.Viszont nem tudok erre magyarázatot adni, nem tudom azt mondani hogy nem szeretek az apáddal menni mert büdös a szája, mert semmi rosszat nem mondhatok rájuk mert nem tudok.
De én valahogy önmagában is normálisnak érzem hogy nem az anyós-após jelölttel akarok együtt lenni, viszont félek hogy ezt nem tudom átadni.
Azt nem szeretném ha megsértődnének, vagy rontana a viszonyunkon, és elsősorban attól félek, hogy a barátnőm nem fogja ezt megérteni.
Nekem a testvéreimmel jó a viszonyom, és én is sokszor elrángatom a barátnőm azokra az eseményekre ahol a testvéreimmel vagyok, és én ott érzem jól magam, gondolom ugyan úgy ahogy ő is a szüleivel....de én sem viszem a testvéreimet nyaralni.És főleg nem mindig.
Csak az a kérdésem, hogy ezt óvatosan, kulturáltan felvezetve a tudtára kell adnom, vagy örüljek hogy ez a legnagyobb bajom, és nyaralgassak főleg ha fizetik?
Mentek már ilyenen tönkre komoly kapcsolatok, sőt házasságok is.
Még most gondold át, mennyire tudsz megbékélni a gondolattal, hogy a leendő feleséged a következő 40 évben nem fog tudni leválni a szüleiről és gondolni se tud olyanra, hogy csak ti ketten menjetek együtt valahova nyaralni.
Engem erre még a hideg is kirázott. Oké, szereted. De meddig fogod kiábrándulás nélkül?
Mond meg a barátnődnek hogy te kettesben akarsz vele menni!
Ha így ragaszkodik a szülőkhöz, vagy össze akarja tartani őket akkor később ha esetleg gyerek lesz és külön élnétek nem mindegy milyen sűrűn vannak a szülei előtérbe...Most gondolom a szüleivel lakik még, akkor lehet el se akar majd költözni!
"vagy örüljek hogy ez a legnagyobb bajom, és nyaralgassak főleg ha fizetik?"
Eddig a mondatodig úgy éreztem, 100%-ban Neked adok igazat, tényleg zavaró lehet minden nyáron a barátnőd szüleivel nyaralni, de ha a közös nyaralást a szülők fizetik, mi akadályoz meg benneteket abban a barátnőddel, hogy összeszedjetek pénzt külön nyaralásra is? Szerintem nincs azzal baj, ha felnőttként is vannak közös nyaralási igényei egy családnak, pl a barátnődnek a szüleivel, de az is természetes igény, hogy a fiatalok csak kettesben (is) szeretnének élményeket. A kettő nem összeegyeztethető Nálatok?
Hát mondd, hogy a te részed nem kell fizetni, mert nem mész. Gyakorlatilag meghívtak nyaralni. Mondj nemet.
Ha van külön pénzed és szabid, elmentek külön is, kettesben.
Nálunk a férj haverjai akartak jönni, nyaraljunk együtt, mertem nemet mondani.
Viszont a barátnőmnek ez a mániája, hogy vigyük mindenhová a szüleit is, bárhová megyünk nyaralni. - nem lennék együtt ilyen emberrel, aki felnőtt létére ennyire rá van gyógyulva a szülőkre.
Ha együtt maradtok, ez állandó konfliktusforrás lesz, és MINDENBEN, mert képtelen leválni a szülőkről. Ennyi a nagy helyzet, nem lesz külön közös életetek meg semmi.
Kizárt, hogy ilyen emberrel tervezzek hosszú távon.
Ez nagyon beteg a nőd, akarom mondani a nagykorú kisbaba részéről.
Nekem nem kellene ez a csimbók banda, a nyaralást fizető lóvéjával sem.
A barátnőd nem csak éóg a szülein, de csúnyán ki is használja őket. Xarik ő rájuk, csak az ingyen nyaralás kell neki, tudja hogy anyu meg apu kifizeti nektek is.
Ennyire érett csaj volt a maximum, amit találni tudtál? Javaslom beszélgess el vele, hogy nektek kellene elegendő pénzt a nyaralásra félretenni, a szüleit meg végre kihagyni és nem az ő pénzügyi terhük lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!