Mit tegyek ha nem akarok elmenni a barátom szüleivel, rokonaival a téli nyaralásra?
Ha nagyon nem akarsz, akkor mondd meg, hogy nem tudsz síelni, és nem is szeretnél, félsz tőle, nem akarod.
Mondjuk én elmennék, szerintem hangulatos lehet egy ilyen hely, még akkor is, ha nem síel az ember. Vigyél könyvet, tölts le egy rahedli filmet, vigyél valami kézimunkát, ha tudsz ilyet, vagy rajzolni valót, esetleg valamit, amit meg kéne tanulnod, ha még sulis vagy, vagy mit tudom én, mit szeretsz csinálni, amihez nem kell net, és máris nem fogsz unatkozni, amíg a többiek síelnek.
Én sem rajongom anyósomék társaságáért, főleg apósommal nem vagyok egy hullámhosszon, de ha az idő java részében amúgy sem lennénk egy légtérben, akkor engem nem zavarna.
Esetleg kérdezd meg, hogy vihetsz-e magaddal valakit (mármint a barátodtól kérdezd meg, ő meg majd megkérdezi a szüleitől, hogy belefér-e, neki nyilván simán meg tudják mondani, ha esetleg nem), egy barátnődet, vagy valakit a családodból, hátha úgy jobban éreznéd magad te is.
Miért nem síelsz te is? Jó lehetőség lenne, hogy megtanuld. Lehet, hogy te is élveznéd.
Ha viszont nem akarsz menni, akkor ne menj. Megmondod a barátodnak, hogy érezze jól magát a családjával, jó síelést, de te itthon maradsz most.
Se a saját korosztályoddal, se idősebbekkel nem jössz ki jól. Szerinted ez meddig lesz szórakoztató a pasidnak,mivel ő szeretne menni? Próbáld kicsit felfejleszteni magad kommunikációs téren, vannak erre jó könyvek. Azt hittem 14 éves vagy a leírás alapján.
Velünk jött nyaralni egy 14 éves kiscsaj tavaly, hozzá se szólt a társasághoz, ha ilyen vagy, akkor inkább ne menj, mert idegesítő, hogy van ilyen ember aki alap társalgásra sem képes. Ilyeneknek tényleg nem illik társaságba menni.
Más kérdés, hogy pl. anyósomékkal én sem jövök ki jól, de mondjuk ott volt rengeteg vita régebben, illetve én nem erőltetem velük a többnapos együttlétet, meg a párom sem, de kell, hogy ebben egyetértés legyen a partnerünkkel.
Pedig ideje lenne tréningezni magad. Mi lesz, ha elkezdesz dolgozni és ennyire nem fogsz tudni másokkal kapcsolatot teremteni? Próbálj meg felnőtt nőként viselkedni.
Miért nem lehet semmit csinálni? Vigyetek kártyát, játékot, menjetek ti is síelni. Nem baj, ha nem tudsz.
Mi lesz veletek akkor később, ha már most nehezen viseled el őket, pedig semmi rosszat nem irtál róluk.
Őszinte leszek veled. Igy amiket irtál, úgy képzellek el mint egy kiscsajt, aki egésznap a telót nyomkodja és töltögeti fel a selfiket a nettre és lesi, hogy hány lájkot kap majd. Én úgy örülök, amikor lehetőségem van egy kicsit elszabadulni az ilyen modern dolgoktól és elszakadni a város zajától. Nem kell folyamatosan a családdal ücsörögni, csinálhattok közös programokat a barátoddal. Én mondjuk nem a wifi után sirnék, hanem inkább elmennék sielni egy jót. Szerintem unalmas vagy úgy egy az egyben.
Elég egy beteg, savanyú ember lehetsz
A barátod helyében már rég otthagytalak volna
A helyedben hagynám hogy ott legyenek élvezzék a kiruccanást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!