Mit tegyek ha nem akarok elmenni a barátom szüleivel, rokonaival a téli nyaralásra?
"A felnottekkel is tudok kommunikalni"
Az megvan, hogy te is felnőtt vagy :)
Ha nem akarsz, ne menj. Én mennék és remekül ellennék, még akkor is, ha valamiért nem akarnék síelni. Mondjuk én gyerekektől 100 évesekig bárkivel elcsevegek, ha nem teljesen inkompatibilis velem (mert ugye nem lehet szó szerint mindenkivel megtalálni a hangot), de szeretek egyedül is lenni. De nem baj, ha valaki nem ilyen. Én kommunikatív remete típusú vagyok, ez se normális :D Alig látok embert néha s ez nekem jó, de rengeteget tudok dumálni adott esetben, szinte bármiről.
Miért lenne muszáj menned, ha nem akarsz? 1 hét azért nem kevés, kiszakadva a megszokott környezetedből, nyilván zavaró, amennyiben nem találod fel magad ott.
Ha nem akarsz menni, ne menj, senki sem kényszeríthet rá. Ezt azonban őszintén mondd el a barátodnak, ne kamu kifogásokat gyárts, mert tudod van egy mondás a hazug emberről és a sánta kutyáról...
Érvelhetsz mondjuk azzal, hogy ilyen hosszú idő nem fér bele, és a családoddal szeretnéd inkább tölteni, mivel még elég friss a kapcsolatotok.
DE egyet ne feledj: cserébe te se várd el, és ne sértődj meg, ha ő se hajlandó veled tartani hasonló helyzetben.
Nem értem, minek mész el??? Kötelező?
Nem maradhatsz itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!