Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan esne érzelmileg,hogyan...

Hogyan esne érzelmileg,hogyan kezelnéd a helyzete ha te mint nagymama nem kaphatnád meg az unokád?

Figyelt kérdés

Ha számít bármit is a kor 47 éves vagyok

A szívfájfalmam pedig az hogy az unokám aki már lassan 3 éves egyetlen egyszer sem kaptam meg

Probaltam mindig nyitni hogy hol tudok segiteni legyen az haztartas,esetleg fozni,a gyerekre vigyazni de a menyem mindig elutasit nem kér semmilyen segitseget. Igazabol megismerni sem akart mar akkor sem amikor meg csak udvarolt a fiam.

Annyira fáj,picit meg megis konnyezem neha mikor latom hogy mas mamák ott toljak az unokat,amikor jatszanak vele a jatszoteren

En pedig sajnos nem

Egyetlen egyszer voltam setalni veluk meg amikor megszuletett a gyerek megkerdeztem a menyem hogy esetleg tolhatnam e en?

Azt felelte hogy nem.

Megkerdeztem hogy miert nem?

A valasz az volt hogy mert ő szeretne.

Egy varosba lakunk megis csak akkor talalkozunk ha valami alkalom vagy unnep van

Ha az utcan osszefutok vele mindig mondja hogy ő most nem ér ra

Nagyon siet

2023. nov. 1. 11:35
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
27%

40

Sok meny pedig legyőzni való vetélytársat lát a férje anyjában, és ehhez a gyerekét /az anyós unokáját/ is felhasználja.

2023. nov. 2. 20:14
 42/50 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem ilyen egyszerű kérdező. Én a saját anyámnak nem engedem, hogy a gyerekem életének a részese legyen. Hogy miért nem? Mert tönkretette a gyerekkoromat és még felnőttkoromban is csak alázni tudott. Most sem akarja a kapcsolatunkat rendezni, inkább a gyámhivatalban jelentett fel, hogy márpedig neki nagyszülői jogai vannak. Lassan 2 éve nem beszélünk és pl nekem is sz...r, hogyha valami gigszer van az életemben, nem fordulhatok hozzá, mert ő nem bír engem és neki csak a gyerekem kellene.
2023. nov. 2. 21:22
 43/50 anonim ***** válasza:
94%

Nézd, lehet tényleg nem tettél semmi rosszat, egyszerűen csak nem vagy neki szimpatikus.

Van ilyen.

Nekem a legfurcsább ebben a sztoriban az, hogy te 47 évesen ott tartasz az életben, hogy kiborulsz az unoka hiánya miatt.

Keress már magadnak egy hobbit, vagy egy palit.

Ennyi idősen az emberek meg javában dolgoznak, tanulnak, utaznak, hobbiznak.

Neked hogy-hogy nincs erre igényed?

2023. nov. 3. 14:06
 44/50 anonim ***** válasza:
33%

43as!

Én is nagymama vagyok, 52 évesen. Van 3 éve egy új kapcsolatom, rengeteget dolgozom, mellette van hobbim is és utazni is megyek évente többször. Mégis az unokáimmal vagyok a legboldogabb a világon. Nem is tudom, hogyan érezném magam, ha a gyerekeim nem engednék meg, hogy velük legyek. Volt, hogy utazást mondtam le, mert segítenem kellett a menyemnek. Ne hasonlítsuk össze már ezeket, nem egy szinten vannak. Plusz a kérdező sem írta, hogy neki nincs más élete, miért kell kiforgatni mindent?

2023. nov. 3. 14:36
 45/50 anonim ***** válasza:
77%
Es te megis milyen vagy, ha a menyed itt kritizalod, h manipulativ?
2023. nov. 3. 15:24
 46/50 anonim ***** válasza:
64%
Nem akarja a menyed, hogy része legyél az életüknek. A fiad meg annyira konfliktuskerülő, hogy ráhagyja...lehet, hogy a feleség manipulálja, de akkor is ez van. El kell fogadnod, nemigen tehetsz ellene semmit. Persze fáj, de túlélhető. Keress más elfoglaltságot: kezdj sportolni, ha eddig nem tetted, íratkozz be egy tanfolyamra, vállalj önkéntes munkát,keress egy hozzád illő hapsit , -ha nincs párod- ahogy már korábban is javasolták, vagy csinálj akármit, ami jólesik. A 27-es válaszon is érdemes elgondolkozni.
2023. nov. 3. 17:44
 47/50 anonim ***** válasza:
85%

44.

53 éves vagyok és nincsenek unokáim még.

2023. nov. 3. 19:11
 48/50 anonim ***** válasza:
92%
Èn örülnèk neki,nem hiányozna a babázás, gyerekvigyázás
2023. nov. 4. 13:12
 49/50 anonim ***** válasza:
92%

46!

Nem feltétlenül.

Én sem hangoltam a páromat az anyja ellen, csak felnyitottam a szemét, hogy megfenyegetni meg zsarolgatni nem szép dolog.

Sajnos az anyja ilyen. Legutóbb azt találta mondani a fiának, hogy ha nem lehet bent a szülésnél akkor nem fizeti tovább a hitelt amit a fia azért vett fel, hogy kocsija legyen drága anyósnak. (Akkor is megfenyegette, de ez hosszú sztori. A lényeg, anyós negatív khr listás ezért rávette a fiát hogy vegyen fel neki hitelt. Igen hülye volt, issza is a levét, de lassan letelik a hitel)

2023. nov. 4. 15:43
 50/50 anonim ***** válasza:
64%
49! 46-os vagyok. Én a kérdezőnek válaszoltam, a te problémádról nem is tudtam, és sajnálom, hogy így jártatok, de nem értem, miért címezted nekem a bejegyzést.
2023. nov. 4. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!