Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek túlreagálom?

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Van egy 5 hós gyerekem. Az anyósnak van egy kisebb lánya 9 éves. Férjemmel többször kértük,hogy a kislány ne emelgesse a babánkat mert elejti. Ő már izeg mozog nem egy csecsemő. Sose tartja be és most szóvá tettem.erre nyilván citkuszolt és elküldött a francba. Szerintetek ennyire nehéz betartani a kérésem?
2023. okt. 30. 19:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
94%
Amikor az unkám született, volt egy herpesz a számon. 2 héttel azután, hogy elmúlt, mentünk el megnézni. Lehozták az utcára és szabad volt tolnom a kocsit. Nagyon hiányzott, hogy nem láthattam rögtön, de most is úgy érzem, helyesen jártunk el. Azóta is kifogástalan a viszonyom a menyemmel.
2023. okt. 30. 20:25
 22/38 A kérdező kommentje:
21# nagyon helyes volt a cselekedet. Mindig jobb félni mint megijedni. És ezt értékelni is kell. Örülök hogy vannak még ilyen mamák!! :)
2023. okt. 30. 20:28
 23/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát.
2023. okt. 30. 20:29
 24/38 anonim ***** válasza:
91%

17-es: Kérdező, nekem ezen a téren is az a normális, hogy megbeszéljük, mikor jöjjön, de nem közli a másik, engem figyelmen kívül hagyva, hogy ő mikor akar jönni, és pláne nem random időpontban rám töri az ajtót. Szívesen látom a családot, barátokat, de hülyét kapnék, ha egyszer csak becsöngetnének/beállítanának, mikor fürödni készültem, a takarítás kellős közepén vagyok, kakilok, dolgozom stb. Nekem a családom, barátaim szintúgy vannak ezzel, szóval, mi oda-vissza nem zavarjuk egymást kéretlen időpontokban.

21-es: Tök jó hozzáállás!

2023. okt. 30. 20:31
 25/38 anonim ***** válasza:
95%

Két dolog jut eszembe:

1. Te gyereked, van egy kérésed, tiszteletben kellene tartani.

2. 9 éves volt a lányom, mikor az öccse született. Újszülött kora óta cipelgeti. Megmutattuk neki, hogyan kell helyesen tartani a babát. Már lassan 2 éves lesz, de még soha nem ejtette le, pedig régebben a kiságyból is kiszedegette amikor felébredt.

2023. okt. 30. 20:31
 26/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2023. okt. 30. 20:36
 27/38 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy tényleg, miért nem mutatod meg neki hogyan csinálja?
2023. okt. 30. 20:42
 28/38 A kérdező kommentje:
Mert mint írtam kértük ne emelgesse. Nemcsak rá vonatkozik ez.hanem minden gyerekre aki körülöttünk van. Mi ezt így láttuk jónak hogy gyerek ne cipelje a gyereket. És ezt majdnem mindenkinek sikerült is elfogadnia
2023. okt. 30. 20:48
 29/38 anonim ***** válasza:
74%

Jól van ha te így gondolod. Én sem értek egyet. De ha te ezt akarod akkor szerintem jó lenne ha elfogadnák ők is, tiszteletben tartanák a döntésedet.

Valamilyen szinten emiatt sztem nem reagálod túl

2023. okt. 30. 21:47
 30/38 anonim ***** válasza:
41%
Kicsit túl.
2023. okt. 30. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!