Szerintetek túlreagálom?
17-es: Kérdező, nekem ezen a téren is az a normális, hogy megbeszéljük, mikor jöjjön, de nem közli a másik, engem figyelmen kívül hagyva, hogy ő mikor akar jönni, és pláne nem random időpontban rám töri az ajtót. Szívesen látom a családot, barátokat, de hülyét kapnék, ha egyszer csak becsöngetnének/beállítanának, mikor fürödni készültem, a takarítás kellős közepén vagyok, kakilok, dolgozom stb. Nekem a családom, barátaim szintúgy vannak ezzel, szóval, mi oda-vissza nem zavarjuk egymást kéretlen időpontokban.
21-es: Tök jó hozzáállás!
Két dolog jut eszembe:
1. Te gyereked, van egy kérésed, tiszteletben kellene tartani.
2. 9 éves volt a lányom, mikor az öccse született. Újszülött kora óta cipelgeti. Megmutattuk neki, hogyan kell helyesen tartani a babát. Már lassan 2 éves lesz, de még soha nem ejtette le, pedig régebben a kiságyból is kiszedegette amikor felébredt.
Jól van ha te így gondolod. Én sem értek egyet. De ha te ezt akarod akkor szerintem jó lenne ha elfogadnák ők is, tiszteletben tartanák a döntésedet.
Valamilyen szinten emiatt sztem nem reagálod túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!