Titeket ez idegesítene az anyósotokban? Vagy túlgondolom?
Nincs túl jó kapcsolatom anyósommal de rossz sem annyira, volt már pár vitánk, de mindig sikerült “kibékülni”. Látszólag. Általában mindig bocsánatot kértem bármiért ha úgy akadt, tiszteletből…Igazából nem mondhatom, hogy rossz ember lenne, mert hajdanán még nekem is segített még akkor is ha nem kértem… jószívű meg jóindulatú, de akkor is felidegesít.
Férjem szerint le kell sz.rnom ez van… általában férjem kéri meg, hogy segítsen mondjuk annyiban, hogy ha viszem oviba a lányom, arra a 10 percre ugorjon be a 3 hónapos fiamra vigyázni. Egy utcával arrébb lakik tőlünk.
Persze én ezt nem kértem, de mivel nincs jogsim még, ezért férjem ragaszkodik ahhoz így legyen, de én ebből se kérek.
Az alatt a plusz 5-10 perc alatt amíg itt tartózkodik amikor hazajövök, egyszerűen idegbajt tudnék tőle kapni. Folyamat arról beszél, hogy a másik fia családjával mivan, folyamatosan jár oda segíteni, mert hát barátnők a másik menyével és hogy sógornőmnek mennyit kell takarítani, szegény kitakarít és már 1 óra múlva minden ugyanolyan.. persze mindezt úgy mondja, mintha nekem nem kellene itthon semmit csinálnom…
Persze itt nem segít, de én nem is kérem, sőt ha megkérdezi hogy kell-e, akkor is felsorol 100 dolgot amit amúgy betervezett aznapra, és ha nem kell segítség akkor megy és intézi.
Az oviba a lányom délig van, a gyerekem fogfájós, a ház romokban de kb 5 perc alatt lelécel.
Ne értsetek félre tényleg nem várom, hogy segítsen max annyiban hogy mondjuk itt maradhatna néha 1-2 óràt játszani amíg kitakarítok, ne hétvégén kelljen felváltva a férjemmel..
Tényleg én lennék a bolond, hogy ez idegesít?
Olvasd vissza amit irtal, ha kell tobbszor is.
Nem erzed nevetsegesnek?
Ha kell segitseg, nyisd ki a szad es szolj neki. Ha nem kell, akkor meg ne sirjal, mert nem kapsz eleget.
Nyugodtan lehet neki szolni, ha ennyire ruhelled, hogy reggelente se kersz ebbol es megoldjatok szepen ketten a ferjeddel a gyerekeket.
25-os. Igen, emlitettem, hogy joszivu es joindulatu. Igen, hoz be nekunk is kajat, ha megy oda es eleve nekik foz, de csak is kizarolag akkor ad be nekunk is, nyilvan annyit hogy kb amelle foznom kell, mert nem eleg.
Persze ez is jo dolog, nem mondom hogy nem az, ezt is meghalalom, kedves vagyok, en is segitek pont emiatt. A fiat nagyon szereti, nem pedig engem, en ugy gondolom.
Beleszolt dolgokba, mindenhez koze volt, ez azert maradt abba, mert kialltam magunkert es megmondtam neki, hogy eddig es netovabb… a lanyom ha nyugos volt, en voltam a hibaja, ha a ferjem beteg volt, tolem kapta el, ha elromlott valami, az miattam volt… az a gond, hogy ti csak ezt a tortenetet latjatok, ezert sem volt erdemes ezt ide kiirnom..
Akkor talan erdemes lett volna leirni az eredeti problemadat, nem (csak) ezt. Nem vagyunk ott, nem tudjuk kiszopni a kisujjunkbol, hogy mi van.
Ez remelem azert tiszta.
"Mondjuk azt, hogy nem 10 perc sétára van innen az ovi.. "
Akkor hogy lehet, hogy oda-vissza megfordulsz annyi idő alatt hogy az anyósodnak csak 10 percre kell beugrania a picire vigyázni?
"általában férjem kéri meg, hogy segítsen mondjuk annyiban, hogy ha viszem oviba a lányom, arra a 10 percre ugorjon be a 3 hónapos fiamra vigyázni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!