Kivel fordult elő ez már?
Anyós/ após jelölt nagyon megharagudott rád, mert a fülükbe jutott hogy nem éppen szépvéleménnyel vagy feléjük?
Mi lett?
Nem szoktam máshogy viszonyulni az emberekhez. Legalábbis akivel nem szimpatizálok, az érzi, mert nem bájolgok senkivek, akit nem kedvelek.
Így anyósékat sem érhetné ez meglepetésként.
Egyébként mi nem vagyunk rosszban, csak távolságtartó a kapcsolatunk. Egyik fél nem igyekszik közeledni.
Kérdező, szerintem a kérdésedben a lényeg, hogy "fülükbe jutott". Tehát valaki visszamondta nekik. Tehát valakivel/valakikkel kipletykáltad anyóst-apóst.
Az ilyenért persze, hogy kiakadnak. De NEM azért, mert nem bírod őket, hanem azért, mert idegeneknek teregeted ki a dolgokat a hozzájuk való viszonyulásod terén.
(Volt ilyen nálunk is, bár nem anyós vagyok, hanem mostohaszülő, de nem írom le, nehogy 15-ös érzékeny lelkét felborzoljam).
Ez elég gyakori.
Nem lesztek puszipajtások.
Velem előfordult!
Semmi gond, kedves vagyok mint eddig!
De!
Nem kell a kedvencét főzni, nem kell fagyasztódobozba pakolni, hogy másnap ne kelljen főzni /nemcsak munka, spórolás is lenne/.
A megmaradt süteményt sem kell elpakolni nekik. Úgy teszek, mintha elfelejtettem volna.
Úgyanígy a kertben levő gyümölcsökkel.
Nem hallgatom végig a végeláthatatlan munkahelyi gondjait, felállok, mert fáj a derekam, meg kell mozgatni.
Ha itt alszanak, nem kell lábujjhegyen járnom és a kutya után is feltakaríthat, majd ha felkelt. Stb.
Azért nálunk "anyósoknál" is vannak fegyverek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!