Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kivel fordult elő ez már?

Kivel fordult elő ez már?

Figyelt kérdés

Anyós/ após jelölt nagyon megharagudott rád, mert a fülükbe jutott hogy nem éppen szépvéleménnyel vagy feléjük?

Mi lett?

2023. szept. 2. 02:07
1 2 3
 11/30 LuckyLevi ***** válasza:
14%
#10 Kit érdekel a hülye sztorid? Nem erről szólt a kérdés.
2023. szept. 2. 11:27
 12/30 anonim ***** válasza:
46%
2es, csak egyszer nehogy anyós legyél te is, mint okos nő:-D
2023. szept. 2. 12:22
 13/30 anonim ***** válasza:
29%
11es, mi van, magadra ismertél? 🤣
2023. szept. 2. 12:31
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

Nem szoktam máshogy viszonyulni az emberekhez. Legalábbis akivel nem szimpatizálok, az érzi, mert nem bájolgok senkivek, akit nem kedvelek.

Így anyósékat sem érhetné ez meglepetésként.

Egyébként mi nem vagyunk rosszban, csak távolságtartó a kapcsolatunk. Egyik fél nem igyekszik közeledni.

2023. szept. 2. 13:56
 15/30 LuckyLevi ***** válasza:
21%
#13 Nem értem, ha van egy konkrét kérdés, akkor miért kezd el mindenki random történeteket írni. Nincs ember, akivel megoszthatnák, így kiírják magukból, mindegy, hogy semmi köze a kérdéshez.
2023. szept. 2. 14:08
 16/30 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, szerintem a kérdésedben a lényeg, hogy "fülükbe jutott". Tehát valaki visszamondta nekik. Tehát valakivel/valakikkel kipletykáltad anyóst-apóst.

Az ilyenért persze, hogy kiakadnak. De NEM azért, mert nem bírod őket, hanem azért, mert idegeneknek teregeted ki a dolgokat a hozzájuk való viszonyulásod terén.

(Volt ilyen nálunk is, bár nem anyós vagyok, hanem mostohaszülő, de nem írom le, nehogy 15-ös érzékeny lelkét felborzoljam).

2023. szept. 2. 18:58
 17/30 anonim ***** válasza:
56%
15, lehet lapozni. Mily meglepő, ugye?
2023. szept. 2. 18:58
 18/30 LuckyLevi ***** válasza:
18%
#16 A Te sztorid pont ideillik, még, akkor is, ha nem a Te szemszögedről szól a kérdés. Én kíváncsi lennék rá. Csak az anyós szidást nem értem, hogy jön ide. Arra van ezer kérdés.
2023. szept. 2. 19:03
 19/30 NTBS ***** válasza:
42%

Ez elég gyakori.

Nem lesztek puszipajtások.

2023. szept. 27. 07:04
 20/30 anonim ***** válasza:
65%

Velem előfordult!

Semmi gond, kedves vagyok mint eddig!

De!

Nem kell a kedvencét főzni, nem kell fagyasztódobozba pakolni, hogy másnap ne kelljen főzni /nemcsak munka, spórolás is lenne/.

A megmaradt süteményt sem kell elpakolni nekik. Úgy teszek, mintha elfelejtettem volna.

Úgyanígy a kertben levő gyümölcsökkel.

Nem hallgatom végig a végeláthatatlan munkahelyi gondjait, felállok, mert fáj a derekam, meg kell mozgatni.

Ha itt alszanak, nem kell lábujjhegyen járnom és a kutya után is feltakaríthat, majd ha felkelt. Stb.

Azért nálunk "anyósoknál" is vannak fegyverek.

2023. szept. 27. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!