Most mitől fordult ki szerintetek anyos teljesen?
Figyelt kérdés
Mult hét csütörtökig teljesen normális volt, aztán délután én elmentem fodrászhoz, amit nem mondtam neki ( mivel mellettünk laknak igy szinte minden nap találkozunk), mert nem avatom be mindenbe, nem kell nekem mindenről neki lőadást tartani, hogy hova megyek, miért, mit veszek, stb..épp ha szoba kerül, akkor mondom pl. hogy ja igen én is voltam efizetni a számlákat, vagy ilyesmi..addig majdnem minden nap hivott telen, hogy átmenjek e kávéra, vagy valamit kellene segiteni..azota meg semmi, mikor ő volt fodrásznál kikérte a vélemyényem, vagyis kérdezte, hogy ilyen lett az ő haja, mondtam h szép, meg jo..szerintetek mi történhetett??mit lehet az ilyennel kezdeni?2013. júl. 23. 10:46
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak rossz passzban van, ez egy rossz időszak nála. De ezer más dolog miatt is lehet ilyen.
2/7 anonim válasza:
Hívd fel, és kérdezd meg mi újság. Majd észreveszed hogy van-e baja, vagy nincs. Ha duzzog, kérdezz rá, hogy mi a baja, aztán biztos elmondja. Ha meg nem, hát akkor had duzzogjon, majd megunja.
3/7 A kérdező kommentje:
Nemrég hivtam fel az előtt valamivel kapcslatban, ugyaolya volt a hangja, csak látom, hogy máshogy viselkedik...még pl. mikor a jo multkor voltam fodrásznál és tudta, akkor mire hazaérte és épp összefutottunk akkor direkt megdicsérte a hajam..most nem azért ne dicsérte meg, mert nem észrevehető, hiszen láttam, hoy pásztázza a hajam és ne szolt ugyan semmit.. jo nekem nem gond, a párom megdicsérte és nekem elég is ennyi, csak valamiért meg van változva...és nagyon attol tartok, hogyha szükségem lenne valamire, akkor majd játsza az agyát..
2013. júl. 23. 10:55
4/7 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék vele ha azon megsértődik hogy voltál fodrásznál akkor sértődjön meg...
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon attol tartok, hogy vlmi más baja lehet...pl. telefonom épp beszéltem rola anyumnak, hogy mik a rossz tulajdonságai...nemtudom, hoy meghallotta e..de mondjuk hiába aki lusta az lusta..(hosszu sztori)
2013. júl. 23. 11:04
6/7 anonim válasza:
"épp beszéltem rola anyumnak, hogy mik a rossz tulajdonságai."
Jaa, kétszínű vagy, háta mögött sutyorgó? azt a feszültséget meg lehet érezni, és egy idő után elég fárasztó. Akkor most pihen, kipihen téged.
"mit lehet az ilyennel kezdeni?"
Hagyni.
7/7 anonim válasza:
segíts rajta. kérdezd meg hogy mit lehetne segíteni. lehet hogy komolyabb a dolog, mint gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!