1/18 anonim válasza:
hasról hátra 5 hetesen,hátról hasra 3 hónaposan
3/18 anonim válasza:
Hátról hasra 2,5 hónaposan, vissza 4,5 hónaposan. Azóta pörö, mint egy zsákmányt ejtő krokodil. ;)
5/18 anonim válasza:
Nem volt 4,5 hónapos :) Egyik nap elkezdett próbálkozni előtte soha még az érdeklődést se mutatta h akarná erre másnap reggel fogta magát és hasra fordult. :) Azóta meg se áll :D
6/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok ez hátról hasra fordulás a másikat jóval hamarabb csinálta kb 3 hónaposan! De az inkább dőlés volt mint tudatos fordulás hasról hátra :D
7/18 anonim válasza:
szánalom a pontozás de tényleg egyszerű kérdésre,egyszerű válasz miért fáj valakinek ha a fiam nagyon aktív volt már csecsemőként is?? ennyi agyament anyukát
8/18 anonim válasza:
én is néztem mert én meg pont zöld kezet nyomtam neked!!! :)Tojni rá ne is foglalkozz ezzel irigyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!