Kinek mikor fordult át a hasáról teljesen a hátára a babája?
A kislányom 7 hetes kora óta fordult a hasáról a hátára, de vissza csak 6,5 hósan kezdett. :)
Újszülöttként sokat kellett hason fektetni mert nem nőtt össze a pocakjában egy izom. Szerintem nem szerette, azért tornázott addig amíg át nem fordult.
Szia!
A lánykám 7 hós múlt. Még csak hátról hasra fordul. Hason csak küzd, próbálkozik, emelgeti a popiját. A vége mindíg nagy sírás, vagy egyszerűen elalszik a fáradtságtól:).
Minden nap drukkolunk neki, hogy sikerüljön visszafordulni!
Ez érdekes, az én babám is tegnap délután csinálta, hogy hátról hasra fordult, aztán meg vissza, de csak pucér fenékkel hajlandó... :-)
Ruhában nem akar pörögni!
Most csinálta először tudatosan, előtte egyszer-egyszer összejött már pár hete, de az sztem csak véletlen volt.
4,5 hós
Szia!
Nekem már 2 hónaposan megfordult mindkét irányba,de úgy igazán mindennap tudatosan most kb 1 hete csinálja.Jövő héten lesz 3 hónapos.Sose úgy találok rá ahogy leteszem.:-)
De én is úgy tudom,hogy 4-6 hónapos kor körül kellene tudniuk.Bár szerintem nincsenek törvények...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!