Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal tegnap beszélgettün...

Anyósommal tegnap beszélgettünk,és ő azt mondta,azért veszekszünk sokat a fiával,mert túl sokat vagyunk együtt. Este 20-tól vagyunk aktívabban együtt, elalvásig.Ez valóban olyan sok lenne?

Figyelt kérdés
Azt mondja,hogy ha egészséges párkapcsolatot akarunk,akkor nem kell sülve és főve együtt lenni,mert ők sem voltak folyton együtt. Ha Tv-t is néztek,vagy filmet, szerinte az nem minősíthető közös programnak, mert az csak "bambulás".Meg ne nézegessek senkit sehol, mert amiket kitesznek képeket, a hatalmas nagy boldogságról,az mind csak megjátszott mosoly,és dolog.. Nálunk az a gond,ha együtt is vagyunk, akkor halálosan unatkozom mellette, bármit is csinálunk. És ez szerintem nem azért van mert együtt vagyunk,hanem azért mert úgy tűnik,hogy nem működik köztünk a kapcsolat. De ha az anyós pontosan tudja,és látja ezt,akkor miért nem mondja azt a fiának is,hogy ideje lenne elgondolkozni azon,hogy szakítsunk?Jól sejtem,hogy azért csinálja, hogy a fia ne maradjon egyedül?És azt sem értem,mi az egy párkapcsolaton belül,hogy legyenek olyan napok,amikor egymásra sem nézünk,hanem mindenki a saját hobbijainak él?Nem ettől pár a pár, hogy rengeteg közös dolgot együtt csinálnak? Ha a szobában akarok magam kuksolni,akkor eleve nincs is szükségem senkire..Szóval lehet,hogy hülye vagyok..de nem értem. Akkor kapcsolaton belül a társas magány a jó?
2023. aug. 26. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Amíg úgy beszélsz róla,hogy "fia", nem úgymint "párom" vagy "férjem" (ha már anyóst emlegetsz), addig nincs miről beszélni.

"Már ha lehet kapcsolatnak nevezni".... hát én ezt vicc kategóriának mondanám, valóban nem kapcsolatnak.

Így a leírásod alapján számomra van 2 buta tini, egyik sötetebb a másiknál, felnőttesdit akarnak játszani, de nem megy nekik. Ezert most anyucitól várják a megoldást.

2023. aug. 26. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Tulajdonképpen mit vársz anyósodtól? Pontosabban miért tőle várod, hogy beszélje rá a fiát a szakításra?

Felnőtt vagy? Nem akarsz tovább ebben a kapcsolatban élni? Pénzed is van? Akkor söprés! Menj Isten hírével, ne tartsd fel a másik embert, hagyd, had élje az életét.

Amúgy elég csúnya dolog ám csak azért vele lenni, mert még a saját pecsenyédet sütögeted ( munkát keresrl). Addig azért jó meghúzni magad valahol, így kihasználva a másikat.

2023. aug. 26. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
19%
Mióta vagytok együtt?
2023. aug. 26. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire nem kéne hagyni hogy irányítsa.
2023. aug. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!