Elegem van anyosombol, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma meglátogattak minket és amibe csak tudott belekötött. Ott egy szösz a szōnyegen, hogy áll a kép a falom, a mágnes nem odaillik stb. Mikor kimentem mondta a férjemnek:
-Hogy bírod ebbe a koszfészekbe, nem takarít, legalább fōz utánad? Jobban jarnal ha visszajönnél hozzánk s keresnél mást. Vissza mentem nagy idegesen, és megmondtam neki fáj a fejem legyenszíves hazamenni. Vette a lapot és ment is.
2023. aug. 16. 19:26
11/19 anonim válasza:
Pl. Nem itt hisztizni hanem a férjed előtt megmondani az anyósnak, hogy ha nem tud viselkedni nem kell jönni majd a fia megy.
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
Én az enyémnek megmondtam hogy a mi életünk a mi otthonunk ahol ha a szabályokat nem tartja ne jöjjön. Azóta nem jön
14/19 anonim válasza:
Ne vegyél róla tudomást, ha nem vált ki nálad reakciót megunja.
15/19 A kérdező kommentje:
A ferjem is megszokta neki mondani rendesen. 10 eve hazasok vagyunk, az elso 3 evben jatszotta a mintaanyóst, utana kezdte el. Még azokat úgy né lesz@rtam, de most amikbe belekezdett..
2023. aug. 17. 09:37
16/19 anonim válasza:
Igazad van, jól tetted, hogy hazazavartad.
Megjegyzem, az én barátom odahívott volna, és megkérte volna anyját, ugyan, ismételje már el, NEKEM a szemembe - aztán hazaküldi (volt rá példa).
A férjed ellenben semmit nem szólt rá, ami elég gáz.
17/19 anonim válasza:
Ha a férjed kiállt volna magatokért, akkor nem kellett volna azt hazudnod fáj a fejed.Szépítheted, de a férjed kell rendbe tenni először.Ő főz, takarít legalább?
18/19 anonim válasza:
A férjed mit reagált arra, hogy az anyja a ti házatokban így viselkedett?
19/19 anonim válasza:
Nem is neked kellett volna hazairanyitanod, hanem a ferjednek. Ezek utan hozzam nem tehetne be a labat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!