Elegem van anyosombol, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma meglátogattak minket és amibe csak tudott belekötött. Ott egy szösz a szōnyegen, hogy áll a kép a falom, a mágnes nem odaillik stb. Mikor kimentem mondta a férjemnek:
-Hogy bírod ebbe a koszfészekbe, nem takarít, legalább fōz utánad? Jobban jarnal ha visszajönnél hozzánk s keresnél mást. Vissza mentem nagy idegesen, és megmondtam neki fáj a fejem legyenszíves hazamenni. Vette a lapot és ment is.
2023. aug. 16. 19:26
2/19 anonim válasza:
Itt a kérdés inkább az, mit tett a férjed? Mert erre egyetlen helyes reakció van, ha azonnal útnak indítja hazafelé.
3/19 anonim válasza:
A férjed kérd szàmon elsősorban!!!.A férjed megmondhatta volna, hogy ő sem félkegyelmű, tud főzni, takarítani ő is és a felesége vagy, nem a házvezetőnője. Ment volna haza magától is.
4/19 anonim válasza:
Ha ez esetben a férjed nem áll ki melletted, akkor nem jól választottál.
5/19 anonim válasza:
Ezek szerint korábban nem ismerted őt ?
6/19 anonim válasza:
"Hogy bírod ebbe a koszfészekbe, nem takarít, legalább fōz utánad? Jobban jarnal ha visszajönnél hozzánk s keresnél mást"
És a férjed mit reagált erre?
7/19 anonim válasza:
Csipogjál róla az interneten ismeretleneknek.
8/19 A kérdező kommentje:
O is mondta, hogy fejezze be te de direkt suttogja nehogy meghalljam. A férjemnek is megmondtam ugy tegye be ide még egyszer a labat, hogy többet nem lesz amit betegyen.
2023. aug. 16. 20:07
9/19 anonim válasza:
Te ne tarts vele kapcsolatot, és hozzátok ne járkáljon (menjen a férjed hozzá, ha akar).
10/19 anonim válasza:
Kb. holnap beadnám a válópert. Ha a férjed ezt nem akarta rendbe tenni akkor egyetértett vele. Mond meg neki, hogy mehet vissza az anyjához. Az mindenkinek jobb. Ez már menthetetlen dolog. Gondolom nem ez az egyetlen "jel", hogy nincs minden rendben köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!