Mit csinálnátok ha a jómódú családból származó lányotoknak szegény lenne a barátja?
30-as, a 29-nek annyiban van igaza, hogy bármilyen jómódú családból jön valaki, a bevételei karrierje kezdetén szinte biztos, hogy nem lesznek elegek arra, hogy saját magának önállóan azt a színvonalat biztosítsa, mint amit addig a szülei.
Tehát a gazdag srác sem fogja tudni a lány lecsökkent bevételét ellensúlyozni, hiszen ő is hasonló cipőben jár, ahhoz kell némi időt eltölteni a munka világában, hogy visszahozza ezt a szintet a fiatal, esetleg még növelje is. Csakhogy eddigre már 33-35 körül járunk, szóval a lányodnak ezek szerint szükségszerűen 15-20 évvel idősebb férfit kell választania, ha nem akar lejjebb adni, és te sem kívánod finanszírozni a megszokott életszínvonalát a lánynak.
31
akikről te beszélsz azok nem gazdagok, vagy egy jómódú család "csak" dolgozó emberek. A gazdagok jövedelme alapvetően passzív jövedelem.
Sajnos beválasztottam. Nem lenne baj akkor, ha az anyja háza nem lenne kutyahugyszagú undormány. Pénzügyi tanitást nem kapott sajnos, ugyhogy nagyon kell figyeljek a pénzre....
Egyedül a gyerekem miatt nem bánom a kapcsolatot, egyébként életem elbaltázása :D most már nem járok anyóshoz, eddig több het is eltelt, a gyereket ölben fogtam. De most már h mászik ez volt az utolsó jelenésünk, alig bírtam vele. A húgyba meg nem fogom letenni. Utoljára a menhelyen éreztem ilyen szagot...
Egyébként nem vagyok elkeseredve, majd lesz normális kapcsolatom egyszer ha úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!