Szerintetek ez nem volt tolem tul “nyalas”?
Figyelt kérdés
Tegnapelott osszevesztunk az anyosommal este. Pedig mi sosem vesztunk meg ossze! Lenyegtelen min egy kis dolgon. Kirohantam sirni stb rosszul kezeltem pedig o csak megkert valamire. Masnap reggel vittem neki egy nagy csokor viragot es bocsanatot kertem. Kicsit furan kezelte de aztan megbeszeltunk mindent! 26 eves no vagyok ,o 55 eves.2023. aug. 11. 10:13
2/12 anonim válasza:
Szerintem a virág túlzás volt, de legalább lezártátok.
3/12 anonim válasza:
Hát már bocs, de szerintem nem "kis dolog" lehetett, ami miatt így reagáltál.
Az pedig külön nevetséges, hogy olyat mond, ami miatt elsírod magad, aztán még TE mész oda bocsánatot kérni.
Mintha nev.anyámat olvasnám - ő bármilyen fszságot mondott, vagy gázolt a lelkünkbe nem kicsit, még NEKÜNK kellett elnézést kérni tőle, mert addig csenddel büntetett.
De míg nem írod le, pontosan mi hangzott el, milyen hangnemben, nem tudunk érdemben válaszolni, mert lehet hogy ő volt a tuskó lehet te reagáltad túl - bár ennyire???
5/12 anonim válasza:
Nem vészes. Annál jobb, mintha acsarkodnátok utána még hetekig.
6/12 anonim válasza:
"nem "kis dolog" lehetett, ami miatt így reagáltál."
Nekem pl. van olyan kolléganőm, aki minden szirszartól elsírja magát, szóval ezzel nem lehet lemérni.
7/12 anonim válasza:
#6 Ez tök szubjektív. Lehet, hogy neki meg az szirszar, amitől te elsírnád magad. Ha valakit valami érzékenyen érint, annak általában van valami előzménye, amire másoknak nincs rálátása.
8/12 anonim válasza:
Min vesztetek össze? Semmiségen nem sír az ember csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!