Mit tegyek? Lassan 4 éve vagyoka párommal. A szülei az
elejétől tiltsak tolem.
Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek mit tegyek?
Lassan 4 éve vagyok a párommal.A szülei a legelejétől tiltsak tolem.Míg lejártam hozzájuk az annya kikészitett elátkozott lehordott mindennek fenyegetett elakarta venni a fizetésem, cselednek akart nézni és nemhagytam de tönkre tett idegileg.
Utana a párom hozzám koltozott de zsarolta érzelmileg h miatta beteg mert eljott hozzám meg hogy kitagadja meg eskuszik arra hogy tonkre teszi az életünk stb.5honap mulva hazakoltozott visza a párom az annyához mert haza csalták hazugsagokal h beteg az annya stb.
Azután 6honap mulva viszakoltozott ujra hozzám mert nem bírta őket de ujra kezdodott elorol hogy zsarolták érzelmileg.az annya bement a munkahelyere azt hazudta a fia velem éhezik,csoves stb.(megalázta).
4honap telt el hogy visza koltozott és ujra haza koltozott 1hete (2ik alkalommal) az annyához és azt mondta azért mert fenyegetik meg nem akarja bántani az annyát.Irni is titokban ír de könyörgom 22 éves nem gyerek.Én szeretem vele szeretnék lenni de nemtudok hatni rá hogy az annya elmebeteg!
2019. ápr. 6. 16:42
1/9 anonim válasza:
Nem is kell rá hatni, hanem rá kell hagyni. Tipikus mama pici fia, sose szabadulsz meg anyóstól, mert az nem képes leválni a gyerekéről.
2019. ápr. 6. 17:27
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj,de én az ilyennel szakitanék. A sráccal is meg a szülökkel is. Akit igy lehet zsarolni,az meg is érdemli..nem hiszem h neked erre van szükséged és erre vágysz.
2019. ápr. 6. 17:42
3/9 anonim válasza:
Mi a párunkkal hasonló dolgokkal küzdünk. Anyám az egész családomat a párom és ellenem fordította. Ő pedig előadta a hattyú halálát. Azt tudom neked tanácsolni, hogy adj ultimátumot a fiúnak. Vagy a sarkára áll, és téged választ, és nem hagyja, hogy az anyja zsarolja. Vagy fel is út,le is út. Ez a te életed. Nem tudom hány éves vagy de a soraidból huszonévesnek tűnsz. A legszebb éveidet ne pazarold el. Te is állj ki magadért. Rengeteg normális pasi van a földön.
2019. ápr. 6. 17:43
4/9 anonim válasza:
Először is, nem anyósod, hanem az aktuális pasid anyja (amit nem "annyának" írunk). Másodszor, amiket írtál (elátkozás, fizetés elvétele, csicskáztatás, munkahelyi balhé) elárulja, miféle családról van szó. Vagy részévé válsz ennek a kultúrának és tűrsz, vagy keresel másik pasit magadnak.
2019. ápr. 6. 18:03
5/9 anonim válasza:
Azért csinálja vele az anyja mert megsteheti. Vagy figyelmen kivül hagyja az anyját és nem költözködik mint a cirkuszosok vagy hagyd a francba. Ez csak egyre rosszabb lesz mert az anyja tudja h nyeregben van veled szemben. Te mindig csak 2. leszel.
2019. ápr. 6. 18:22
6/9 A kérdező kommentje:
Igen én magyar vagyok 23 éves ő roma 22 éves.Képzeljétek el elmentem ma a plázába.
Találkoztam a párommal és a testvérével volt.
Intettem neki hogy gyere már légyszives kicsit és a testvére ráparancsolt hogy nem jöhet oda hozzám beszélni.És én odamentem mondtam neki döntse el hogy velem él jó körülményekben boldogságban vagy hadja hogy kutyaként banjanak vele.Annyit tudott mondani hogy majd beszélünk.
Tudom hogy most kellene azt mondaniy hogy vége elég volt, de én szeretem :(
2019. ápr. 6. 21:35
7/9 anonim válasza:
Szerintem ő nem igazán szeret téged. Velem nagyon nehéz együtt élni a rossz termeszetem miatt. Ezt tudom magamról de próbálok változtatni rajta. Az anyós hasonló mint a tied de nem koltozkodik a párom. Meg sem fordul a fejében hogy ilyet tegyen pedig fiatalok vagyunk, sok nehézségünk van. Ha a szerelem nagy lenne nem így viselkedne. Szerintem hagyd menni. Az ilyen ember legyen boldog az édesanyjával.
2019. ápr. 7. 05:50
8/9 anonim válasza:
Hát egy roma anyuka nem nagyon fogja elviselni, hogy a gyerekének a párja nem roma. Vagy elköltöztök messze tőlük, vagy szakítanotok kell, mert ez hosszú távon nem fog menni.
2019. ápr. 7. 12:09
9/9 anonim válasza:
Hát ha valakinek ilyen a helyesírása és a fogalmazókészsége, attól én is tiltanám a fiamat, nehogy elkapja tőle :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!