Párommal az össze költözést beszéltük amire az apósom kicsit lekezelően szólt hozzá. Mi a véleményetek?
Annyit mondott lekezelően, hogy "hát.. ti tudjátok, én nem szólok bele" Amikor megyek náluk akkor normális el lehet vele beszélgetni, de amikor valahogy feljön az összeköltözés párommal akkor egy kicsit távolság tartó lesz. (tény és való, hogy a fia akkor már nem minden nap haza menne és nem tudná az otthoni munkákat csinálni) de én úgy vagyok vele ez az élet rendje.
Ez lehet a háttérben, hogy akkor nem lesz ki segítsen neki? És ezért nem nagyon támogatja, vagy pedig nem engem gondol a fia mellé illő párnak?
Nem fújod fel egy kicsit a dolgokat? Normális szülő így reagál. Ha örömködött volna, akkor meg az lenne a bajod, hogy milyen szülő az, aki örül, hogy elköltözik a gyereke?
Ha ellenkezett volna, akkor meg az lenne a problémád.
A legdiplomatikusabb választ adta, amit csak lehet.
Lehet, hogy nehezebb lesz az életük, de ha szerető a kapcsolat, akkor a barátod meg fogja találni a módját, hogy hogy segítsen nekik!
Nálunk is volt egy kis szájhúzás, de az albérlet miatt. Jött, hogy azt a pénzt félre is tehetnénk..stb, meg hogy csináljuk meg a tetőteret és maradjunk ott.
Szeretem a párom szüleit, de sem ő, sem én nem akartunk ottmaradni, huszonéves fejjel szerettünk volna önállósodni.
Jelenleg 2 éve élünk külön a szülői háztól és eddig csak 1x voltak nálunk, pedig 1 városban lakunk.
Ne foglalkozz vele. Sok szülő nem örül, ha elköltözik a gyereke, akár egyedül, akár a párjával.
De tényleg ez az élet rendje, majd megszokják. Legközelebb egymás között beszéljétek meg kettesben, nem a szülők előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!