Mihez kezdenél anyósoddal ebben az esetben?
Nekem nem kérdés, hogy magunkhoz vennünk - kizárt, hogy magamhoz költöztessem a saját apámat is, nemhogy a férjem anyját.
Meglépheti, ha akarja, abban az esetben én költözök el. Nem hiszti, felnőtt ember vagyok, nem gyerek, akinek abban a pillanatban kezelnének, mert ez lenne ismerem őket.
Nem jöhetne ide. Se az unokáira, se ram nem volt soha kívancsi, egy idegent nem fogok engedni, hogy ideköltözzön.
Nálunk a férjem húga magához venné, a ferje pedig ideges lenne, ahogy telne az idő, egyre idegesebb. Valószínűleg el is valnanak.
Anyós velünk él.
A férjem anyja, pont ugyanúgy segítem, mint ahogy elvarom a férjemtől, hogy ő is segitse az én anyámat.
Az enyém beleszolos anyós, de basszus azért nem hagynám az úton.
A konyhába vagy vhol tennék le neki egy matracot.
Ö felnevelte a gyereketnem volt könnyű neki , de nem dobta el. Nem hagyta az utcán!
Akkor mi a kérdés?
Legyenek feltételek szabva mit tehet mit nem.
Ha beleuti az orrát akkor elmehet.
De miaz hogy az utcán hagyjuk? Hajlektalannak családbelit?
Par nappal ezelőtt a tesomek erkeztek éjjel 3 kor mert átutazóban voltak ,es en kértem hogy aludjanak nálunk. Igaz ők jo fejek nagyon.
Ha kell van akiért éjjel is felkelek. Kérdés milyen ember az anyósod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!