Mihez kezdenél anyósoddal ebben az esetben?
Es ez most derult ki, ma hajnalban?
En semmit.
Ott a gyereke.
Nem, nem most derült ki hanem szombaton, csak most írtam ki a kerdést. Én 4-kor szoktam kelni, de most az idegességtől el sem tudtam aludni.
Az rendben, hogy ott a gyereke, de vele együtt mi is a gyerekkel... A többi gyereke meg vagy tojik rá vagy meg rosszabb helyzetben van mint ő.
Nála az ideiglenes az pár évre vagy évtizedre szokott elnyúlni. Még a legjobb barátnője is azt mondta, hogy kizárt.
Az kb mindegy hogy mi mit tennénk.
Kiteszik a mamát a lakásból, szóval kb két opció marad-sos találtok neki egy másik albérletet vagy magatokhoz veszitek.
Az ő dolga, oldja meg, nem izgatna túlzottan. Dolgozni már nem tud - aha, mindenki ezzel takarózik, akinek ráadásul még tiltanak is a kevés nyugdíjából.
Érdekes, nagynéném 68 és dolgozik, akárcsak apám de papa 80 évesen is dolgozott - pedig egyikük sem "egészséges" már, mégis tud melózni napi 4-5 órában.
9, nagyon nem mindegy ám, ki mit dolgozik...
Általában az tud nyugdíjasként is dolgozni, aki addig kényelmesen volt. Aki napi 8-10-12 órákat állt a kereskedelemben pl, az jó, ha a visszeres lábát felpolcolhatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!