Barátom szülei haragszanak rám, okkal? Menjek ezután hozzájuk?
Budapesten élünk, most érettségiztem, ő már egyetemre jár. 2 éve vagyunk együtt.
Még májusban megkérdezte, hogy ha felvesznek engem is arra az egyetemre, amire jelentkeztem elsőnek, összeköltöznék-e vele? Nyilván igen, szüleim is belementek, ő szülei is örültek. De mivel ide magas volt nagyon a ponthatár, benne volt a pakliban az is, hogy Pestre nem vesznek fel, kérdeztem, akkor mi lesz? Mondta, hogy akkor ő költözik velem, oda, ahová felvesznek és a sulit megoldja ingázással, akár úgy, hogy marad nappalin és 1-2 napba veszi fel a kötelező óráit, vagy átmegy levelezőre.
Sajnos az 'A' terv nem jött be, Pécsre jutottam be, ami végülis szuper, mert sikerült, azt tanulhatom, amit szeretnék, amire egész gimi alatt készültem. És később átjelentkezhetek ide is, Pestre. De elkezdenem magát a szakot ott kell, Pécsen.
Így a 'B' terv lesz, hogy a barátom (is) költözik. Ment ma haza, kérdeztem délután, hogy na mondta-e a szüleinek, mit szóltak és annyit írt, hogy kiakadtak. Kérdeztem, miért, mondta, hogy igazából felesleges beszélni róla, majd megnyugszanak, meg elfogadják és nem is kell erről beszélni, meg nem nagy dolog.
De nem tudom, hogy most rám is haragszanak vajon?
Hétvégén lenne náluk sütögetés, baráti összejövetel és tegnap délután úgy jöttem el tőlük, hogy mondták, várnak és bármi is lesz, iszunk rá... De most így, hogy ki vannak akadva, nem tudom, menjek-e.
Fura, anyukámnak még a terhesség, babázás is belefért anno az orvosi alatt... :D
De ja, biztos lehetetlen, sőt, bárki, aki az orvosira jár, az 6 évig senkire rá nem nézhet. Ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan?
Az anyagi biztonságunk adott, én magamról tudom, hogy nagy valószínűséggel bírni fogom a sulit, mert erre vágyom évek óta, és bármennyire is nehéz lesz, az az álmom, hogy orvos legyek.
A barátomnak meg már megvan a helye az egyetem után.
"Fura, anyukámnak még a terhesség, babázás is belefért anno az orvosi alatt... :D"
Sokaknak bele fér. Többnyire azoknak, akiket fel vesznek az első helyen jelölt egyetemre, mert van annyi pontjuk és képesek a barátjuk nélkül is tanulni. Emellett rendkívül ritka az, hogy az első év kezdetén lesz terhes vagy babázik, inkább a közepe, vége felé szoktak gyereket vállalni
"mögöttünk már van több, mint 2 év,"
Tiniszerelem. Ha annyira komoly, akkor miért nem bírjátok ki az 1 évet?
De most miért kell oltani a kérdezőt? Hadd tapasztalják meg, milyen ez. Melyikőtöknek nem volt hatalmas mellenye 18 évesen, hogy én aztán tudom, nekem ne mondja meg senki?? Aztán vagy koppantatok vagy nem, mert bizony egy 18 eves is tudhatja jól és lehet igaza.
A kerdés az volt, menjen-e hétvégén. Hát menjen. A srac anyukája egyelőre még kedves is vele. Csinalják csak. Egy 18 eves ugysem fog felnőttek figyelmeztetése miatt döntesen valtoztatni, csak meg makacsabbul ki fog tartani, hiazen tini még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!